Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
sinitram je napisao/la:Ma ja mislim da su ovo teske gluposti, pa znate li vi koliko je dvi tone auto guma?
evo primjer: Bridgestone S-02 pp 205/45 R 13 9,4 kg - to je 212 guma
A neki prosjek za tezinu gume je 8,5 kg a to je 235 guma?!
Ja eto nevirujem da su toliko izvadili pa neka neko kaze da sam blesav!
Da ih poredas jednu do druge ukupno bi ispalo 140 metara (uzmimo prosjecnu gumu!)
lupis je napisao/la:i ovo je maslo sportaša vjerojatno....
uvest im numerirane kašete ,po svakom brodu zadužit,ova jeftina g... od stiropora isto ukinut,pa da vidiš kako će kašete osigurat od vjetra i skupljat ih po moru....,ma to se može desit u nekoj zemlji čudesa jedino....
danima to pada s broda,naivci(slučajni prolaznici koji su ujedno i sportski ili rekreativni ribolovci) su to dizali iz dana u dan,dok se ljudi nisu zapitali " ma koji sam ja qurac da to dižem svaki dan,da nikog nije briga,nikoga ne košta kune..,a ja budala se tu šporkivam s njihovim kašetama.."..
oni selotejpi i trake kojima su kašete ulovljene također plutaju dok ih netko ne pokupi u propelu....
lupis je napisao/la:nisu za ovo krivi talijani nego domaća stoka...
lupis je napisao/la:da Sinitram,a guma od 12 cola za onu najmanju biciklu bi trebalo 20.000 komada..
di si našo gumu od 13 cola...?,ko to koristi još....,teško da ko ima i 14....
kilaža se skupi odmah,gume se stavljaju na ribarske brodove a tamo ti ne igra ništa ispod prave kamionske gume,a one su već malo teže....
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.