Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
aladin je napisao/la:
Jednom prilikom sam skupio klasicnu najlon vrecicu ali nju sam samo u lucici "pokupio" petom motora pa nije niti dosla do propele. Samo je zatvorila usisnik vode za hladjenje pa mi je alarm proradio za 5min
gonič zmajeva je napisao/la:Nakon jedne god. Može i nakon dvi.
slot je napisao/la:a to je ona vriča pletena od plastike ..koristi se za nasipe,gadno ,gadno...koliko je čvrst moga je i veču štetu napraviti
Bullitt je napisao/la: Pametan motor,da nema alarma u takvoj situaciji većina ljudi nebi to primjetila na vrijeme prije nego što bi šteta već bila učinjena.
dome je napisao/la:gonič zmajeva je napisao/la:Nakon jedne god. Može i nakon dvi.
nakon prvih 100 sati ili nakon prve godine treba izmjena ulja motora,ulja stope,filtera ulja,po potrebi (ako je prljav ili hrđav)uložak separatora,po potrebi (ako su istrošene) anode.
Nakon 200 sati ili nakon druge godine treba izmjena ulja motora,ulja stope,filtera ulja,uložak separatora,filter goriva,sve anode,svijećice.
Ovo je što treba obvezatno mijenjati uz to naravno treba podmazati sve tarne površine gdje se motor giba (polužje gasa i prekreta,os volana,sajlu volana itd..),pregledati zazor ventila,zategnutost remena,pregledati i po potrebi ošistiti rashladne kanale,pregledati i očistiti termostat,pregledati i podmazati te po potrebi doštelati sajle komandi,pregledati i sihronizirati rad rasplinjača itd......
slot je napisao/la:najbolje nama vršiti servis kod dome,
Kapo je napisao/la:slot je napisao/la:najbolje nama vršiti servis kod dome,
Valjda clanovi foruma imaju i dodatni popust
slot je napisao/la:Kapo je napisao/la:slot je napisao/la:najbolje nama vršiti servis kod dome,
čekamo šta če dome reči ...da nebi on nas nagradija sa jednim danom odmora
Kapo je napisao/la:slot je napisao/la:najbolje nama vršiti servis kod dome,
dome je napisao/la:Kapo je napisao/la:slot je napisao/la:najbolje nama vršiti servis kod dome,
Naravno
Ako donesete svoj materjal
Sendvić i pivu također ...... i sebi cugu ako vam je do nje
ab ovo je napisao/la:A da organiziramo neki meeting pa da servisiraš svima Yamahe dok smo svi tamo
Trenutno korisnika/ca: / i 29 gostiju.