Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Juraj je napisao/la:Ma neee,upravo suprotno.Pisali smo već o tome kako svako složi barku kako mu paše.Eto,čovik ima 20 ks i skroz je zadovoljan.I zavidim mu na njegovom zadovoljstvu.Ima u Puli neka gajeta,leut što li,skoro 9 m.I 9 ks unutra.Barka stara bog zna koliko.Priča mi barba, da ki je ša 6 milj eeeee.A tek poslije Perkins(čitaj Rakovica iz ¨Fergusona¨) ....avion.
Koliko nan danas triba,sto,petsto,miljar? Poštivam sva mišljenja .Moje je mišljenje da kad gren s famejon neću žurbu,nikakvu.Ako nemaš mira,neš ga ćapat ako voziš brže
4ever fala unaprid,volija bin to vidit..
Juraj je napisao/la:Kažeš 4 litre?Pa nije loše .4ever koliko si ono reka da imaš rezervar nafte?Oće li mi bit dosta120 litara?
Juraj je napisao/la:4ever,čitaš mi misli.Znaš i gotovo
4ever je napisao/la:dobro je skaroglan ne triba pretjerivat, to sam juraju obeca pokazat drugacijega adriatika sa mercedesom a cim budem u prilici bice slike motora i zadnjeg djela kolumbe di se vidi statvena cijev i kako je rjeseno
skaroglan je napisao/la:4ever je napisao/la:dobro je skaroglan ne triba pretjerivat, to sam juraju obeca pokazat drugacijega adriatika sa mercedesom a cim budem u prilici bice slike motora i zadnjeg djela kolumbe di se vidi statvena cijev i kako je rjeseno
koje pretjerivanje ali neznaš za ono slika govori više od riječi uostalom svi smo mi više volili slikovnice nego štivo
perojaki je napisao/la:4ever. Lipo Vas je vidit na moru oba. Ti modri . Jel to isto Adriatik. Prava jahta
Juraj je napisao/la:Momci,di ste poslagali rezervare po barci.Ja imam dva za naftu i 2 za vodu(ova dva su sa kosinom-bočni).Prijedlozi?
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.