Ponašanje na moru !

Neobavezni razgovori ... sa isključivo "morskim" temama

Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori

Re: Ponašanje na moru !

PostPostao/la Galun » 17. 01. 2011. (22:29)

ma judi taj ni znal kamo će sa vražjim ciplima pa umjesto da ih hiti je čoviku natrpal u vršu,iskreno nisam nikad ni videl ni doživil 78 riba u vrši.
Galun
Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Adriatik

PostPostao/la lupis » 17. 01. 2011. (22:46)

Pa jel' on ima šaku? Imaš ti glavu? Onda šakom u glavu i to na sred rive inače budu te cjeli život j.... Na žalost, ima takvih tipova koji poznaju samo jezik sile. Uopće mi nije drago ovo što sam napisao, ali sam se osobno osvjedočio u to. :thumbdown:quote

ja ne kužim što sugeriraš....,da lupa njegovom šakom u svoju glavu ili svojom glavom o njegovu šaku??Malo mi je u obje varijante to preagresivno stajalište,siguran sam da postoji civiliziran način kako bi se nesporazum riješio na obostrano zadovoljstvo,bez da Borro razbije glavu,svejedno dal bila svoja,njegova ili tuđa,ili da ozljedi šaku,njegovu svojom glavom ili glavom tuđu šaku koja ujedno i nije njegova.

Pače!
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Old Senior Member

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la Pape » 17. 01. 2011. (23:09)

lupis je napisao/la:quote

....svejedno dal bila svoja,njegova ili tuđa,ili da ozljedi šaku,njegovu svojom glavom ili glavom tuđu šaku koja ujedno i nije njegova.

:Laughing52:
Pape
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la Dade » 17. 01. 2011. (23:18)

Ako hoćeš da mu skreneš pažnju da vadi ribu iz tvoje vrše,,,pa skreni mu je veslom..dva-tri puta...mislim da će shvatiti i neboj se da će ti napraviti štetu...pa već je jednom pravio štetu...a bolilo jako... :Angry47: :Angry53:
"Daj mi Bože da uhvatim tako veliku ribu da nemoram da lažem

slika
Dade
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni

PostPostao/la matrix357 » 17. 01. 2011. (23:42)

o tome bi se mogla napisati knjiga hahaha!od krade camca,motora,stapova,parangala pa do toga da mi bar(a)ba baci mrezu preko najlona jer je stajao pored mene i gledao kako vadim ljepe arbune(objasnjenje mu je bilo da je to njegovo more,tatino,didino),pa da mi gliserasi pokupe oba stapa iz rod poda,da mi jazavac panulom skupi oba stapa i onda mi kaze zasto daleko zabacujem(panulao je 20met od obale) a vrhunac je bio 93g kad su mi na vranskom jezeru bacili ciket kraj camca u trstici,ja sam bio u camcu :lol: :lol: :lol: !price su svakako zavrsavale ali nedam se ;) !
najbolje dane proveo sam noću!
matrix357
Senior Member

Tip plovila: qs435 40efi

PostPostao/la gonič zmajeva » 17. 01. 2011. (23:52)

matrix357 je napisao/la:o tome bi se mogla napisati knjiga hahaha!od krade camca,motora,stapova,parangala pa do toga da mi bar(a)ba baci mrezu preko najlona jer je stajao pored mene i gledao kako vadim ljepe arbune(objasnjenje mu je bilo da je to njegovo more,tatino,didino),pa da mi gliserasi pokupe oba stapa iz rod poda,da mi jazavac panulom skupi oba stapa i onda mi kaze zasto daleko zabacujem(panulao je 20met od obale) a vrhunac je bio 93g kad su mi na vranskom jezeru bacili ciket kraj camca u trstici,ja sam bio u camcu :lol: :lol: :lol: !price su svakako zavrsavale ali nedam se ;) !

Ajmo se lipo dogovorit. Ti lovi na svojin poštama ,a ja ću na svojim. Oko tebe sami problemi :lol: :lol: :lol: .
Oni love jer ne znaju da tamo nema ribe :mrgreen: :mrgreen: by Šešula
gonič zmajeva
Old Senior Member

Tip plovila: Boston 13, mercury 25

PostPostao/la matrix357 » 17. 01. 2011. (23:55)

gonič zmajeva je napisao/la:
matrix357 je napisao/la:o tome bi se mogla napisati knjiga hahaha!od krade camca,motora,stapova,parangala pa do toga da mi bar(a)ba baci mrezu preko najlona jer je stajao pored mene i gledao kako vadim ljepe arbune(objasnjenje mu je bilo da je to njegovo more,tatino,didino),pa da mi gliserasi pokupe oba stapa iz rod poda,da mi jazavac panulom skupi oba stapa i onda mi kaze zasto daleko zabacujem(panulao je 20met od obale) a vrhunac je bio 93g kad su mi na vranskom jezeru bacili ciket kraj camca u trstici,ja sam bio u camcu :lol: :lol: :lol: !price su svakako zavrsavale ali nedam se ;) !

Ajmo se lipo dogovorit. Ti lovi na svojin poštama ,a ja ću na svojim. Oko tebe sami problemi :lol: :lol: :lol: .

ne sekiraj se,nemam nikakvih problema na murteru,bar za sada :lol: :lol: :lol:
matrix357
Senior Member

PostPostao/la šetač pasa » 18. 01. 2011. (14:40)

Ti si stvarno problematičan. Ni čiketom te nisu uspjeli sredit. :Muhahaha44: U koju vrstu alata spada taj čiket? Jel' to tradicionalni alat ili nešto uvezeno iz EU. I smije li se to upotrebljavat u ZERP-u od svih, ili samo članice EU. :Fishing42:

I kad će konačno neki birokrat u ZG-u propisat pravilnikom način upotrebe tog čiketa? :thumbdown:
"Ja se ne slažem niti s jednom riječi koju si izgovorio, ali ću do smrti braniti tvoje pravo da ih izgovoriš." - Voltaire
Što više upoznajem ljude, draži su mi moji psi.
šetač pasa
Old Senior Member

Vrsta ribolova: mali
Tip plovila: Ven 590 Z

PostPostao/la Mali Dabar » 18. 01. 2011. (14:43)

šetač pasa je napisao/la: U koju vrstu alata spada taj čiket?

Tradicionalni ribolovni alat na Vranskom jezeru........dobro je i proša da nisu zapalili trstiku....... :D
Mali Dabar
Old Senior Member

PostPostao/la teo_ribar » 18. 01. 2011. (15:16)

šetač pasa je napisao/la:U koju vrstu alata spada taj čiket? Jel' to tradicionalni alat ili nešto uvezeno iz EU. I smije li se to upotrebljavat u ZERP-u od svih, ili samo članice EU. :Fishing42: :

ćiket je tradicionalan alat od povila pa prema jugu :D
˝Nema veze kakav je zakon bitno je samo da ga ti i policajac koji te kontrolira tumačite na isti ili sličan način ˝ by: el passo

˝Ma nema problema ako ga zabrane (MR), važno je da kontrole ostanu iste.˝ by: ab ovo

˝Kuster , a da se prestaneš drogirat ?˝ by: Lady M
teo_ribar
Old Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Adria 501...Yam 6ks 4T

PostPostao/la ceko » 18. 01. 2011. (19:37)

A šta reći na ovo? Što je najgore pomagao mu je jedan reprezentativac u PR.. :thumbdown:
Poslije njega smo pušili svi.. I veliki i mali! Ingordija?

http://www.glasistre.hr/istra/vijest/254807
Muci, jebi i ki te ca pita!
ceko
Old Senior Member

Tip plovila: maestral 500, elan 490

PostPostao/la ceko » 18. 01. 2011. (20:18)

ceko je napisao/la:A šta reći na ovo? Što je najgore pomagao mu je jedan reprezentativac u PR.. :thumbdown:
Poslije njega smo pušili svi.. I veliki i mali! Ingordija?

http://www.glasistre.hr/istra/vijest/254807

Mislim na tekst sa linka..
Muci, jebi i ki te ca pita!
ceko
Old Senior Member

Tip plovila: maestral 500, elan 490

PostPostao/la matrix357 » 18. 01. 2011. (20:50)

Mali Dabar je napisao/la:
šetač pasa je napisao/la: U koju vrstu alata spada taj čiket?

Tradicionalni ribolovni alat na Vranskom jezeru........dobro je i proša da nisu zapalili trstiku....... :D

istina :lol: :lol: :lol: ,mada ni njima vise nije bilo do ciketarenja sljedecih 2-3mj :lol: :lol: :lol:
matrix357
Senior Member

PostPostao/la matrix357 » 18. 01. 2011. (20:55)

vezano uz tradicionalni alat ciket:godina 93,mjesto radnje dusseldorf,glavni likovi 4 bosanca.dosle baje u njemacku i u centru dusseldorfa vidjeli u plitkoj rijecici pun k...c ribe.dosli navece ubacili ciket i skupljaju ribu.policija ih skupila za 2min i kad je vidla sta su napravili pozvali hitnu i besplatno ih ogrnuli kosuljama :lol: :lol: :lol:
matrix357
Senior Member

PostPostao/la Kapo » 18. 01. 2011. (20:58)

matrix357 je napisao/la:vezano uz tradicionalni alat ciket:godina 93,mjesto radnje dusseldorf,glavni likovi 4 bosanca.dosle baje u njemacku i u centru dusseldorfa vidjeli u plitkoj rijecici pun k...c ribe.dosli navece ubacili ciket i skupljaju ribu.policija ih skupila za 2min i kad je vidla sta su napravili pozvali hitnu i besplatno ih ogrnuli kosuljama :lol: :lol: :lol:

E ova prica je jedna od boljih... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Any fool can criticize,condemn and complain....and most do...(by Dale Carnegie)
Born to ride....forced to work

Nemojte se prepirati sa glupim ljudima....prvo vas spuste na svoju razinu a onda pobijede na iskustvo.
Kapo
Old Senior Member

Tip plovila: Adria 1002 (Yanmar, 2 x 100 KS)

PrethodnaSljedeća

Natrag na Mandrać

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.