Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
lupis je napisao/la:quote
....svejedno dal bila svoja,njegova ili tuđa,ili da ozljedi šaku,njegovu svojom glavom ili glavom tuđu šaku koja ujedno i nije njegova.
matrix357 je napisao/la:o tome bi se mogla napisati knjiga hahaha!od krade camca,motora,stapova,parangala pa do toga da mi bar(a)ba baci mrezu preko najlona jer je stajao pored mene i gledao kako vadim ljepe arbune(objasnjenje mu je bilo da je to njegovo more,tatino,didino),pa da mi gliserasi pokupe oba stapa iz rod poda,da mi jazavac panulom skupi oba stapa i onda mi kaze zasto daleko zabacujem(panulao je 20met od obale) a vrhunac je bio 93g kad su mi na vranskom jezeru bacili ciket kraj camca u trstici,ja sam bio u camcu !price su svakako zavrsavale ali nedam se !
gonič zmajeva je napisao/la:matrix357 je napisao/la:o tome bi se mogla napisati knjiga hahaha!od krade camca,motora,stapova,parangala pa do toga da mi bar(a)ba baci mrezu preko najlona jer je stajao pored mene i gledao kako vadim ljepe arbune(objasnjenje mu je bilo da je to njegovo more,tatino,didino),pa da mi gliserasi pokupe oba stapa iz rod poda,da mi jazavac panulom skupi oba stapa i onda mi kaze zasto daleko zabacujem(panulao je 20met od obale) a vrhunac je bio 93g kad su mi na vranskom jezeru bacili ciket kraj camca u trstici,ja sam bio u camcu !price su svakako zavrsavale ali nedam se !
Ajmo se lipo dogovorit. Ti lovi na svojin poštama ,a ja ću na svojim. Oko tebe sami problemi .
matrix357 je napisao/la:o tome bi se mogla napisati knjiga hahaha!od krade camca,motora,stapova,parangala pa do toga da mi bar(a)ba baci mrezu preko najlona jer je stajao pored mene i gledao kako vadim ljepe arbune(objasnjenje mu je bilo da je to njegovo more,tatino,didino),pa da mi gliserasi pokupe oba stapa iz rod poda,da mi jazavac panulom skupi oba stapa i onda mi kaze zasto daleko zabacujem(panulao je 20met od obale) a vrhunac je bio 93g kad su mi na vranskom jezeru bacili ciket kraj camca u trstici,ja sam bio u camcu !price su svakako zavrsavale ali nedam se !
šetač pasa je napisao/la: U koju vrstu alata spada taj čiket?
šetač pasa je napisao/la:U koju vrstu alata spada taj čiket? Jel' to tradicionalni alat ili nešto uvezeno iz EU. I smije li se to upotrebljavat u ZERP-u od svih, ili samo članice EU. :
ceko je napisao/la:A šta reći na ovo? Što je najgore pomagao mu je jedan reprezentativac u PR..
Poslije njega smo pušili svi.. I veliki i mali! Ingordija?
http://www.glasistre.hr/istra/vijest/254807
Mali Dabar je napisao/la:šetač pasa je napisao/la: U koju vrstu alata spada taj čiket?
Tradicionalni ribolovni alat na Vranskom jezeru........dobro je i proša da nisu zapalili trstiku.......
matrix357 je napisao/la:vezano uz tradicionalni alat ciket:godina 93,mjesto radnje dusseldorf,glavni likovi 4 bosanca.dosle baje u njemacku i u centru dusseldorfa vidjeli u plitkoj rijecici pun k...c ribe.dosli navece ubacili ciket i skupljaju ribu.policija ih skupila za 2min i kad je vidla sta su napravili pozvali hitnu i besplatno ih ogrnuli kosuljama
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.