Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
josme je napisao/la:Čak i liči na neki ku..c
mini je napisao/la:Baš je ljepo uradeno!!! Ko je to radio? Da li je napravljeno u tvornici ili je ko sam pravio?
borro je napisao/la:Može se dobiti ali spojler mora biti specifičnog oblika. Igrom slučaja imam susjeda koji je patentirao stanoviti tip dna broda, i po tom nacrtu je rađeno par barki. Prvo je rađena od 4,99 za koju je mora prerađivati nacrt jer je original bio za nekih 7-7,5 m, a onda je on sam kasnije radio po original nacrtu. Ja sam prisustvovao kod izrade ovog provg od 4,99 koji sa tomosom 4 ide 6 milja. e sad, obzirom da to ništa nema veze sa istrankom ima dodirnih točaka u tipu spojlera za koji mi je dotični rekao kako bi trebao izgledati. Zamisli da uzmeš žlicu za juhu, okreneš ju prema dolje i odrežeš od vrha koliko ti treba kao za spojler. Takav oblik spojlera treba raditi, koji izuzetno izdiže trup iz vode i pri malim brzinama. Najsličnije tome ima gale, ili Arausa ako se ne varam, imam negdje i sliku...čekaj.....
balinjera je napisao/la:Ima li ko kakvu sliku unutrašnjosti
kamikaza je napisao/la:Sve u svemu pitanje je da li se isplati preuređivati staru istranku da bi se "možda " dobilo ovako nešto. Jedino ako netko ima viška vrmena i novaca, pa može malo eksperimentirati, inače je bolje kupiti gotov proizvod koji se može testirati i vidjeti da li zadovoljava potrebe onoga koji kupuje.
Kapo je napisao/la:kamikaza je napisao/la:Sve u svemu pitanje je da li se isplati preuređivati staru istranku da bi se "možda " dobilo ovako nešto. Jedino ako netko ima viška vrmena i novaca, pa može malo eksperimentirati, inače je bolje kupiti gotov proizvod koji se može testirati i vidjeti da li zadovoljava potrebe onoga koji kupuje.
Kratko,jasno,sazeto i....ISTINITO !!!
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.