mare79 je napisao/la:4ever je napisao/la:nema ni mare 79 reka se javit, lipo bi bilo cut nesto novo
Ništa još od propelera tako da treba sačekat još koji dan nadam se do kraja drugog tjrdna sve riješit.
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
mare79 je napisao/la:4ever je napisao/la:nema ni mare 79 reka se javit, lipo bi bilo cut nesto novo
Ništa još od propelera tako da treba sačekat još koji dan nadam se do kraja drugog tjrdna sve riješit.
perojaki je napisao/la:Imam namjeru ugraditi klizna vrata na ulaz u natkabinu Adriatica. Molio bih za misljenje nekog tko je ugradio vrata. Kako izgleda brod sa njima, te kako ista izraditi.
Takodjer i misljenje za izlišati podvodni dio. Obući ga plastikom i dobiti ravan, a ne pretklopni podvodni dio.
Žabar je napisao/la:perojaki je napisao/la:Imam namjeru ugraditi klizna vrata na ulaz u natkabinu Adriatica. Molio bih za misljenje nekog tko je ugradio vrata. Kako izgleda brod sa njima, te kako ista izraditi.
Takodjer i misljenje za izlišati podvodni dio. Obući ga plastikom i dobiti ravan, a ne pretklopni podvodni dio.
Perolaki,sad si me razočarao
Kupi drugi brod!
perojaki je napisao/la:Žabar je napisao/la:perojaki je napisao/la:Imam namjeru ugraditi klizna vrata na ulaz u natkabinu Adriatica. Molio bih za misljenje nekog tko je ugradio vrata. Kako izgleda brod sa njima, te kako ista izraditi.
Perolaki,sad si me razočarao
Kupi drugi brod!
Ovo su samo neka razmišljanja. Zimska tenda mi je propala, a nisam je ni volio, tako da razmišljam o ugradnji kliznih vrata. Samo to i htio bi čut koji savjet.
U Adriatica san zaljubljen. A one u koje se zaljubim tesko mijenjam
Pozdrav
4ever je napisao/la:sta ti je sa kolumbom,jeli suplja,koji motor imas?
galebina je napisao/la:4ever je napisao/la:sta ti je sa kolumbom,jeli suplja,koji motor imas?
a za kolumbu nisam siguran , mislin da nije nista dirano...neznan jel suplja mislin da nije , kad gledan odozgora kroz onaj poklopcic na podu u kabini izgleda da je ispunjena smolom ili nesto tako....
motor iman perkins 3 cilindra u odlicnom stanju , scamova marinizacija ali i njega bi ja prominija (uzea bi nesto malo tise)...
peroLA je napisao/la:Gleda, ove slike, pa mi je čudno kako se netko odluči stavljan volan na lijevu stranu, to je prvi adriatic da to ima ali vidio sam i neke dalmatnike takve...
Trenutno korisnika/ca: genije i 4 gostiju.