Adriatic 790 Adria 800

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: Adriatic 790 Adria 800

PostPostao/la 4ever » 14. 01. 2011. (21:22)

nadam se da ces bit zadovoljan,meni je ovaj u Rijeci totalno falia i onda sam isa u Zadar u adriatic propeleri i dobia sta sam trazia :thumbup:
mare79 je napisao/la:
4ever je napisao/la:nema ni mare 79 reka se javit, lipo bi bilo cut nesto novo :thumbup:

Ništa još od propelera tako da treba sačekat još koji dan nadam se do kraja drugog tjrdna sve riješit.
4ever
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: adriatic790 m 34T

PostPostao/la Žabar » 14. 01. 2011. (22:40)

perojaki je napisao/la:Imam namjeru ugraditi klizna vrata na ulaz u natkabinu Adriatica. Molio bih za misljenje nekog tko je ugradio vrata. Kako izgleda brod sa njima, te kako ista izraditi.

Takodjer i misljenje za izlišati podvodni dio. Obući ga plastikom i dobiti ravan, a ne pretklopni podvodni dio.

Perolaki,sad si me razočarao :thumbdown:

Kupi drugi brod!
Žabar
Old Senior Member

PostPostao/la vladimir » 15. 01. 2011. (17:01)

Bog dečki!
Evo malo čitam neke Vaše komentare jer se spreman da kupim Adriatika 790 hvala Denisu za sliku brodice sa pelješca je jako lijepa i cijena je primamljiva ali brodica je sada u škveru pa kad je dotjera jer ima osmozu (malo ) pa onda cijena (16500 e )
+ ono što je koštalo u škveru!
Vladimir :wave:
vladimir
New Entry

PostPostao/la perojaki » 15. 01. 2011. (20:36)

Žabar je napisao/la:
perojaki je napisao/la:Imam namjeru ugraditi klizna vrata na ulaz u natkabinu Adriatica. Molio bih za misljenje nekog tko je ugradio vrata. Kako izgleda brod sa njima, te kako ista izraditi.

Takodjer i misljenje za izlišati podvodni dio. Obući ga plastikom i dobiti ravan, a ne pretklopni podvodni dio.

Kupi drugi brod!

Ovo su samo neka razmišljanja. Zimska tenda mi je propala, a nisam je ni volio, tako da razmišljam o ugradnji kliznih vrata. Samo to i htio bi čut koji savjet.

U Adriatica san zaljubljen. A one u koje se zaljubim tesko mijenjam

Pozdrav :thumbup:
perojaki
New Entry

PostPostao/la galebina » 16. 01. 2011. (23:37)

evala ljudi,postovanje svim sudionicima foruma...vlasnik sam adriatica 790,sad evo vec drugu godinu i mislim da je doslo vrime za prepravke...puno mi ih se mota po glavi ali krenija bi od trupa i plastike....iman sricu da mi se rodjak uspjesno bavi plastikomi vec je napravija nekoliko lipih platformi na brodovima , izmedju ostalih i na adriaticu(vlasnici zadovoljni)..dakle napravija bi platformu....ali ja bi jos tu prova dodat nekakve spojlere ili nesto tako za dobit na stabilnosti...kad san to rodjaku spomenija zavrnia je ocima jer se njemu neda eksperimentirat a i nema vrimena...e sad bi ja zamolija ako bi mi netko moga prenit iskustva u vezi toga po mogucnosti pozitivna (u najboljem slucaju kakvu sliku) pa da ga provan nagovorit i na to...eto znam da mozda previse trazin s obzirom da mi je ovo prvi post uopce ali vridi provat....fala lipa..

P.S.adriatic je 90 godiste mislim zadnja serija ako se ne varan,sami kraj krmenog dijela trupa mu je ravan a ne zaobljen,nazalost neman trenutno slika jer sam na brodu(onom velikom)
galebina
New Entry

Tip plovila: adriatic

PostPostao/la 4ever » 17. 01. 2011. (14:29)

sta ti je sa kolumbom,jeli suplja,koji motor imas?
4ever
Old Senior Member

PostPostao/la bjosip » 18. 01. 2011. (16:49)

perojaki je napisao/la:
Žabar je napisao/la:

Kupi drugi brod!

Ovo su samo neka razmišljanja. Zimska tenda mi je propala, a nisam je ni volio, tako da razmišljam o ugradnji kliznih vrata. Samo to i htio bi čut koji savjet.

Pozdrav :thumbup:

evo par slikica http://www.mojalbum.com/josipc/brod-bibinjeto sam već stavio prije skoro godinu dana , ni ja puno toga što se vidi nisam htio staviti , ali liksuz i ponajviše potrebe su me razuvjerile i u konačnici izgleda ovako...

Kad sam ga bacio u more , sam stavio 3 *40 w suntec čelije , akomulator 100 Ah i frižider 65 l i preko lita nisam ima problem , (ovo sa čelijama me dugo mučilo , eto ispalo ok)
EEEEEEEEE!!!!!!!!
bjosip
Member

Tip plovila: QS 700 weekend

PostPostao/la perojaki » 18. 01. 2011. (17:21)

Pozdrav :thumbup:[/quote]

evo par slikica http://www.mojalbum.com/josipc/brod-bibinjeto sam već stavio prije skoro godinu dana , ni ja puno toga što se vidi nisam htio staviti , ali liksuz i ponajviše potrebe su me razuvjerile i u konačnici izgleda ovako...

Kad sam ga bacio u more , sam stavio 3 *40 w suntec čelije , akomulator 100 Ah i frižider 65 l i preko lita nisam ima problem , (ovo sa čelijama me dugo mučilo , eto ispalo ok)[/quote]

Vidim na slici vrata u nadgradje. Od čega su radjena. I kako su ti se pokazala. Korisno il ne. :wave:
perojaki
New Entry

PostPostao/la galebina » 18. 01. 2011. (19:55)

4ever je napisao/la:sta ti je sa kolumbom,jeli suplja,koji motor imas?

a za kolumbu nisam siguran , mislin da nije nista dirano...neznan jel suplja mislin da nije , kad gledan odozgora kroz onaj poklopcic na podu u kabini izgleda da je ispunjena smolom ili nesto tako....
motor iman perkins 3 cilindra u odlicnom stanju , scamova marinizacija ali i njega bi ja prominija (uzea bi nesto malo tise)...
galebina
New Entry

Tip plovila: adriatic

PostPostao/la 4ever » 18. 01. 2011. (21:44)

pita sam te jer mislis radit na stabilnosti, ima jedan vezan kraj mene a suplja mu kolumba i po bonaci se ljulja.Ja sam svoju ispunia betonom i priko stavia dvi mate a u motoru ima oko 400 kila i ponasa se samo tako s tim da mi u ciloj nadkabini sa krovom nema priko 60 kila.Tesko da ces ga spojlerom umirit ako nije uredno pizan
galebina je napisao/la:
4ever je napisao/la:sta ti je sa kolumbom,jeli suplja,koji motor imas?

a za kolumbu nisam siguran , mislin da nije nista dirano...neznan jel suplja mislin da nije , kad gledan odozgora kroz onaj poklopcic na podu u kabini izgleda da je ispunjena smolom ili nesto tako....
motor iman perkins 3 cilindra u odlicnom stanju , scamova marinizacija ali i njega bi ja prominija (uzea bi nesto malo tise)...
4ever
Old Senior Member

PostPostao/la peroLA » 19. 01. 2011. (09:16)

Gleda, ove slike, pa mi je čudno kako se netko odluči stavljan volan na lijevu stranu, to je prvi adriatic da to ima ali vidio sam i neke dalmatnike takve...
"Nadam se da se svi slažu da kod deplasmanskih plovila stacionarni motor s osovinom nema alternativu što se maritimnih svojstava tiče." by Juraj
peroLA
Old Senior Member

Tip plovila: Show29 - LDW1003M +Tender

PostPostao/la Mali Dabar » 19. 01. 2011. (09:31)

peroLA je napisao/la:Gleda, ove slike, pa mi je čudno kako se netko odluči stavljan volan na lijevu stranu, to je prvi adriatic da to ima ali vidio sam i neke dalmatnike takve...

Pa ima dosta takvih.......svejedno.........više stvar navike...........a i za livaje je lakše.......komande su pri ruci....
Svatko kroji brod po sebi i to je dobro.........nekako mi ne pašu konfekcije. :thumbup:
Mali Dabar
Old Senior Member

PostPostao/la bjosip » 19. 01. 2011. (11:28)

Ili ka ja , kupiš polovni i dobiješ što dobiješ za lovu koju možeš dati , pa krojiš i rižeš i sve makneš da bi ga prebacia na desnu stranu , ali mi je uvik bila velika komplikacija wc premištati na suprotnu stranu , pa sam ga samo maka za širinu wc naprid!!
EEEEEEEEE!!!!!!!!
bjosip
Member

PostPostao/la bjosip » 19. 01. 2011. (11:31)

E tek sad vidim post o vratima , sam sam ih napravia , prijatelj mi radi alu stolariju , napravia mi je okvir, i vrata , bila ispuna je za plastičnu stolariju , a gori je pleksiglas i naravno meni su se pokazala odlična već su na brodu 8 godina i pitura nije nigdi popustila , bilo je strahova da će to na moru pustiti ali za sad sve pet ......
EEEEEEEEE!!!!!!!!
bjosip
Member

PostPostao/la 4ever » 19. 01. 2011. (11:40)

koja je visina okvira?
4ever
Old Senior Member

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: genije i 4 gostiju.