tatatonto je napisao/la:Nije kepol,nosi naziv Jadran prizvodnja 1973. Mene zanima dali će izdržati navedenu yamahu i ako imate kaka iskustva s tim motorom.
Pošto nemam pojma kakav je to kaić ne znam oće li on izdržati tu pentu ali sam siguran da ona njega hoće
.
Evo kad niko neće ....... ja imam nešto iskustva sa tim motorom ne nešto puno samo odkad se proizvodi
To je koncepcijski savršen motor u svojoj klasi je jedan od naj boljih te nema nikakvih mana i nedostataka.Tri cilindra i automatsko ubrizgavanje ulja osiguravaju miran i ravnomjeran rad bez trzaja i dimljenja uz malu potrošnju kvalitetnog ulja te neveliku potrošnju benzina.Zbog dobre izbalansiranosti motora moguće ga je bez velike sile upaliti i ručno ako zakaže akumulator.Dobra getriba te velika kubikaža osiguravaju tom motoru dugovječnost te jako mali faktor amortizacije tijekom mnogih godina besprijekornog rada uz primjereno održavanje a, velika zastuplenost servisnih centara omogućuje brz i lako dostupan put ka eventualno potrebnim orginalnim rezervnim dijelovima i potrošnom materjalu kao i velikom izboru dodatne opreme.
Jesi li ovo priželjkivao pročitati
Ako jesi mogu ja još baš sam dobio inspiraciju