riberer je napisao/la:Stavove? Argumente?
Imaju neka pitanja, a ništa drugo na forumu nisu napisali, a stav im je da bi bilo najbolje da se o ovom proizvođaču (ako se ne varam, jedinom koji se je predstavio imenom i prezimenom) uopće ne govori.
Ja inače obožavam ljude koji se prave nevješti, pa postavljaju naizgled naivna pitanja o nečemu o čemu su jako dobro obaviješteni i to u sektoru kojega jako dobro poznaju iz vlastitog iskustva i u kojemu i sami rade. Mogli bi nam sigurno dati konstruktivne i argumentirane odgovore, ali im to nije cilj, pa niti ne znam što traže ovdje na forumu ... ili znam?
Sve ima svoje granice, mislim pritom djelomično i na tebe Dabre, pa ako je neko pitanje postavljeno i nije na njega odgovoreno, trebalo bi znati i kada je došlo vrijeme da se prestane sa njihovim neprestanim ponavljanjem i raznoraznim "duhovitostima" na temu i izvan teme, koja, ako nikoga drugog, smetaju mene samoga, jer nisu ništa drugo nego mrcvarenje foruma i forumaša. I mene
To se zove osjećaj za mjeru.
Reklame ... o tome se na forumu nitko ne treba brinuti, samo je na meni da o tome odlučujem i gdje je granica. Dakle uzalud vam trud i kome ove i ovakve teme smetaju neka ih ne čita. Mislim da jasnije rečeno od ovoga ...
Vidim da me tamo negdje proziva Interceptor da odgovorim umjesto njega ... isto "duhovito", no imam osjećaj da ubrzo neću imati za koga odgovarati
Upozoravam slota i Vena da više koriste mobitel, a manje forum za njihove dogovore! I to je osjećaj za mjeru.
Bravo! Potpisujem,čak sam i ja drastično smanjio pisanje na forumu(osim u temi "Dosada")Nervira me nabijanje postova kao da je neka nagradna igra sa smajlićima ili podrugljivim komentarima koji nemaju veze sa temom.Nema se gušta ni čitati ni pisati.
Da je ovo Chat još bi i razumio...