slot je napisao/la:
pape lud si što gradi ...ma reka si baš onako kako je....i moji su lani u dalmostana uplatili skoro 40 000kn za kompletnu kuhinju i proša je rok isporuke i bili su sritni kad je stigla a rok je bija možda lažem negdi 2 ili 3 miseca...
mislim da svatko tko daje kaparu za svoj brod bez obzira koliko stajala mora biti sritan da se sa tim novcem radi njegov brod..ja sam bio spreman platiti 70% iznosa broda,
Slot daj procitaj jos jedamput sto si napisal i odluci se jesi ti za samofinanciranje ili ne,ili da pojednostavim
bi se ti "tresal" ili ne za svoje solde.
Nemam ja nis protiv Vena nego velim opcenito,kod svih je to tako,jer je sve naopako,proizvodnja diktira uvjetu kupcu.
To more proc samo kod nas.
Sta nebi trebalo bit da jedna ozbiljna firma ima na lageru 2,3,5 barki pa ti donesi soldi biraj i vozi,a ako hoces nesto dodat doplati i gotovo.Kod nas se i tako kupuje vecinom gola plastika, tako da su tu u pitanju stvari koje se rjese(skale,platforma ,ograda,spirun....) bez problema.
Kod nas bi svi htjeli biti biznismeni sa malim ulogom,bez rizika,ali sa VELOM zaradom.
Ponavljam ovo ne velim za Vena nego opcenito za nasu u ovom slucaju gradnju barki.
Zelim ti da brzo dojde dan kad ces se prestat trest za svojesolde i pocet uzivat u novoj barki .