Moderatori/ce: tramontana, Moderatori
teo_ribar je napisao/la:kad ste pod tunu došli do frenovki moren i ja postavit pitanje.....ste probali pišišpadu sa gradela, to je po meni najbolja riba ča san je jil i jedina ku moren jist zi leda
ab ovo je napisao/la:Sabljarka
Kapo je napisao/la:ab ovo je napisao/la:Sabljarka
E to potisujem,proba sam ju dva puta na gradelama (odrezak) istvarno je neponovljivo gastronomsko iskustvo
slot je napisao/la:Kapo je napisao/la:ab ovo je napisao/la:Sabljarka
E to potisujem,proba sam ju dva puta na gradelama (odrezak) istvarno je neponovljivo gastronomsko iskustvo
pobjednik big game posada iglana ulovila iglana
slot je napisao/la:jedna feta je bila 20 kn tj. porcija....iglana i tune ...žao mi je što nisam gradele slika bilo ih je nekoliko velikih ...gradelalo se do kasno u noć
teo_ribar je napisao/la:par put san ju ćapal va mrižami roba 15-30 kil i par mićih, to je riba sa gradel ku ne moreš prestat jist koliko je dobra
Kapo je napisao/la:Evo mi sad pocelo mirisat
teo_ribar je napisao/la:Kapo je napisao/la:Evo mi sad pocelo mirisat
da ti to ni zadimel ki generator zi engine room
Kapo je napisao/la:slot je napisao/la:jedna feta je bila 20 kn tj. porcija....iglana i tune ...žao mi je što nisam gradele slika bilo ih je nekoliko velikih ...gradelalo se do kasno u noć
Jednom sam ju jeo bas tu u Vodicama,restoran na rivi,tamo di stoji onaj za big game,al sam platio porciju mislim oko 120 kn.Ruku na srce,vrijedilo je svake kune...
slot je napisao/la:Kapo je napisao/la:slot je napisao/la:jedna feta je bila 20 kn tj. porcija....iglana i tune ...žao mi je što nisam gradele slika bilo ih je nekoliko velikih ...gradelalo se do kasno u noć
Jednom sam ju jeo bas tu u Vodicama,restoran na rivi,tamo di stoji onaj za big game,al sam platio porciju mislim oko 120 kn.Ruku na srce,vrijedilo je svake kune...
a naravno kad je kuvar moj susjed odlična im je usluga ,,i ja sam bio tamo na škampama I KLASE
Natrag na Mediteranska kuhinja
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.