U savkom slucaju ulja valja dodati..............
Dosta je ulja,ako je dobro i kruha............
Pa ni tuna ni za baciti
Moderatori/ce: tramontana, Moderatori
trapavi je napisao/la:tunu od pancete treba peći sa svake strane 20 sekundi i to je najbolje
Mali Dabar je napisao/la:trapavi je napisao/la:tunu od pancete treba peći sa svake strane 20 sekundi i to je najbolje
Ne puno jaka vatra,opet ne prenisko gradele..........ali lako se to savlada.......
trapavi je napisao/la:tunu od pancete
slot je napisao/la:ako netko nevoli tunu može i mesne gradele
Kapo je napisao/la:slot je napisao/la:ako netko nevoli tunu može i mesne gradele
Ocekivali smo : ako netko ne voli tunu moze i zubaca (ili barem brancina)...
Sto rade hrenovke na ribarskom forumu?
Pape je napisao/la:Kapo je napisao/la:slot je napisao/la:ako netko nevoli tunu može i mesne gradele
...na hrenovku moš naprid ugurat kučarin...i stavit dvi trokrake udice...i eto homemade varalica...boju varalice minjaš koliko je pečeš dugo na vatri...a i oče li bit sa prugama ili bez....
Mali Dabar je napisao/la:Najdraži alat su mi gradele..........
a i kruv je dobro okrenuti........
Kapo je napisao/la:Mali Dabar je napisao/la:Najdraži alat su mi gradele..........
pa ga zalit maslinovim uljem....njam,njam....
Mali Dabar je napisao/la:Kapo je napisao/la:Mali Dabar je napisao/la:Najdraži alat su mi gradele..........
pa ga zalit maslinovim uljem....njam,njam....
Sve znamo,ovo lito moramo zadimiti na krmi
Kapo je napisao/la:slot je napisao/la:ako netko nevoli tunu može i mesne gradele
Pape je napisao/la:Kapo je napisao/la:slot je napisao/la:ako netko nevoli tunu može i mesne gradele
...na hrenovku moš naprid ugurat kučarin...i stavit dvi trokrake udice...i eto homemade varalica...boju varalice minjaš koliko je pečeš dugo na vatri...a i oče li bit sa prugama ili bez....
Natrag na Mediteranska kuhinja
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.