Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
detroit je napisao/la:nedavno sam kupio stari brod sa dva tanka po oko 600 l , međutim iz jednog sam potega malo nafte na crijevo i vidim da je puno rđe i vode na dnu a dodatni problem je šta su tankovi puni.Ne znam šta da radim?
dome je napisao/la:Pape i Mario jeste li još mamurni od neki dan ili od silne želje za nabijanjem postova ste izgubili busolu ?
Ili ste zaista uvereni da će čovik čekati godinu i dva miseca sa 600 litara nafte u šporkin tankovima ?
Pape je napisao/la:dome je napisao/la:Pape i Mario jeste li još mamurni od neki dan ili od silne želje za nabijanjem postova ste izgubili busolu ?
Ili ste zaista uvereni da će čovik čekati godinu i dva miseca sa 600 litara nafte u šporkin tankovima ?
...ne kužin??!....
...aha ...sad san vidija datume...a ebate, ja ti otvaran postove na način da udren početna, novi postovi (aktualno) i ne gledan baš te datume... ....ebaji ga nisan ni vidija da je ovi iskopa temu ispod metra prašine....
...sad Detroitu mogu samo reč/ upitat....a jesi uspija natankat te tankove ikako do čepa?....
dome je napisao/la:Pape i Mario jeste li još mamurni od neki dan ili od silne želje za nabijanjem postova ste izgubili busolu ?
the MARIO je napisao/la:Ivasol + šljunak 2 te sve skupa isprati vodom. ponoviti ukoliko treba.
ispravi te me ako lažem
Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju.