Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
sika je napisao/la:thnx. sutra cu skinit jaknu. vjerovatno je tu greška!
sika je napisao/la:zanimalo me to dal ona tipka koju stisnem drzi samo gas na određenej poziciji ili ima još neku funkciju. sad mi je jasno. thnx!
sika je napisao/la:dizna mi se vec par puta cepila. i to u razmako od par dana. svaki put sam je rastavija i ocistija. unutra se stvori ko neka slina i nafta ne može špricat. Danas sam ga palija sa cokom i puno lakše, vec nakon 2 kurblanja je sastavija.
Jel može bit da nesto sa diznom nije u redu iako on pali i radi?
mini je napisao/la:Vidim da imate pono prakse pa me zanima šta mislite za istranko da staviti unutrašnji dizelaš ili koji vanbrodski? Puno hvala na odgovoru!!!
sika je napisao/la:jutros zovnem jednog mehanicara da mi vidi ventile. palo mi napamaet da nisu oni raštelani pa teže pali. dođe on i kaže da su bili previše otvoreni, naštela ih i upalim ga iz prve nakon par dana sto ga nisam palija, bez coka, bez kurblanja u prazno. nisam moga virovat.
Mali Dabar je napisao/la:mini je napisao/la:Vidim da imate pono prakse pa me zanima šta mislite za istranko da staviti unutrašnji dizelaš ili koji vanbrodski? Puno hvala na odgovoru!!!
Imaš odgovor na temi koju si otvorio........torpedo nikako nije za istranku.
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.