Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
Dade je napisao/la:Sretna Nova...šta je sa nama umirovljenicima...dozvola + posebna...???? hoćemo li i zrak i lipi pogled plaćati ili je dovoljno samo izvaditi bubreg Ko je usvojio takav zakon ..... pa neka ga zvekne struja...možda dođe sebi
niksa je napisao/la:sika je napisao/la:dakako. a oni rucaju za 5 kn.
..., nemogu jer se jedan debeli prasac u saboru sitija i reka da treba za to platit 800 kn.
E takvih je u mom mistu puno, a okolo da ne govorim.
To je takva država. U ustavu joj pise bez love nema nista, ako plati onda moze!
Ohladi malo... i vrišći na vlast, a ne na Državu...
A đaba nije nikad moglo niti će moć...
šetač pasa je napisao/la:Ako starac baci polugnjili parangal onda mu treba naplatit kaznu i to u Eurima. Radi ekološki zločin.
Evo mene da se skoro sasvim složim s Lupisom. Prije skoro 100 godina Radić je spomenuo u jednoj izreci i guske i maglu. Našim se političarima jako žuri u Europu pa toliko brzo "prilagođavaju" propise da je to zabrinjavajuće. Umjesto da se izbore i zaštite naše tradicionalne alate, tehnike i sl. Ono što je u ribarstvu korisno Norveškoj i Islandu, nikako ne znači da je korisno i nama. Islanđani i Britanci već dugo vode "rat" zbog ribolovnih područja, pa su u EU. Malta je svoje interese zaštitila, Talijani i Slovenci također, djelomično i ucjenom na naš račun. Samo se mi trudimo prilagodit. Uopće mi se to ne dopada.
primorac je napisao/la:Imat ćeš referendum, pa glasuj...
EU=YU
Dade je napisao/la:Ma sretni su oni što već nemaju revoluciju....320,000..nezaposlenih i 3,500,000 nezadovoljnih.... a raja šuti i trpi. Tako nam i treba kad smo tovari.
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.