"Zaletjela se iako je bilo upaljeno crveno svjetlo,prošla između rampe i uzalud sam joj vikao i gestikulirao da se zaustavi jer nije me obadavala nego pun gas nastavila,preletjela most u trenutku dok je bio podignut najmanje dva i pol metra,zaustavila se tek na kopnu i sad sjedi u kafiću."
Zore70....moj vječi nadimak nasta od prezimena...70.. godina kad san se oštenija
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran" PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
"Ja se ne slažem niti s jednom riječi koju si izgovorio, ali ću do smrti braniti tvoje pravo da ih izgovoriš." - Voltaire Što više upoznajem ljude, draži su mi moji psi.
nac Ignac(Nace,Nac) je staro slovensko ime,a to je i ime mog 13godišnjeg sina,pa kad mi je pomogao kod prijavljivanja na ovaj forum,neka bude bar nešto njegovog tu. Pa sretnu Novu svima!!!!
iz trogira , a osječam se kao dječačić --- tako i izgledam -- pet-šest godin
Mali,sitan..mrvica
Albert Einstein je svojevremeno izjavija: "samo su dvije stvari beskrajne: svemir i ljudska gupost...ali za svemir nisam siguran" PRIJATELJI SU BRAĆA KOJU SAMI IZABIREMO