bronzin je napisao/la:Ma tribat će proći nažalost još vrimena da nasa vlast takve stvari pocme kažnjavati, jer da neki kamper zna da će dobit kaznu iljadu € za takvo praznjenje mos mislit šta bi praznija aha!
A šta se tiče svjesti ljudi i ona ide nabolje ali polako, ja to gledan ovako- nemozes kakat po kruzerima, tvornicama itd ako ti sam prije toga nisi napravija bar pinku da manje zagadjivas, tako da mi te spike šta ću ja pazit kad oni ne paze nisu ok.
Inače jutros san doša u Šibenik i sidin u kući a vani graja, vika... cilo susidstvo na nogama, kad šta ...jedan od susida debil minja ulje u autu i iša ga izlit u kanalizaciju, kad na njega vika i galama od ostalih susida (predvodjeni mojom dicnon materon i ženon)... uglavnom sprjecili su ga da izlije... totalno san ponosan bija na sve te ljude jer prije par godina to bi prošlo neopazeno...daklem ipak polako ide na bolje
Slazem se,ide naprid i pomalo nabolje,ali nazalost trnovit je to balkanski put (perfektno vidljivo iz tvog primjera)
Nije ni na brodovima bilo lako,sve dok nisu pocele kazne od 50-ak tisuca dolara pa na gore...
Evo primjer na mojoj kompaniji:
Pred "X" godina jedan od brodova imao poluciju negdje u USA. Pa lipo na sud,pa sudjenja,novinari,crna reklama itd..
Pa su se nagodili sa sudom da plate 9 miliona USD (da,dobro ste procitali : 9 miliona USD) uz probni rok i kontinuirani nadzor od 3 godine (nesto kao uvjetna sloboda). I sad smo "ZELENI" da zeleniji ne mozemo biti,budjet za ocuvanje okoline (engleski : environmental) je otvoren i bez limita,sistem : reci sine sto ti treba,sve ces dobit,nije vazno kolko kosta ! ! !
Eto,dok ne udari po djepu nema naprijed