Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
bronzin je napisao/la:Evo na inzistiranje moje bolje polovice (pod represijon i prisilon ) opisujem način na koji svako od nas može dati mali doprinos i manje onečišćavati naše more dok smo na njemu. Naime kad smo na brodu moja najlipša i najdraža ne pere suđe sa čarlijem i sličnim sredstvima već sa kombinacijom alkoholnog octa, malo sode bikarbone(koju mrvicu) i par kapi eteričnog ulja (šta intezivnijeg mirisa da šta više prikrije miris kvasine). Uglavnom suđe bude čisto ko da je oprano deterđentom a mi se osječamo bolje jer nismo dali "doprinos" svakodnevnom onečišćenju drage nam bare
mala od kužine je napisao/la:E kad bi svi tako prali kao ti i tvoja lipša polovica svijet bi bio lipše misto.
arbo je napisao/la:S tom kombinacijom se na jednako efikasan način može zamijenit i kocke deterđenta u makini za posudu.Ima na netu masu recepata.Prirodno i ekološki prihvatljivo.Bronzin
Mali Dabar je napisao/la:mala od kužine je napisao/la:E kad bi svi tako prali kao ti i tvoja lipša polovica svijet bi bio lipše misto.
lipo
ali dođe ti jedan cruiser i zasere u po ure da ti nemoš u cilom životu toliko
Mali Dabar je napisao/la:Problem Jadrana je veliki broj brodova,posebno ljeti i nikakve kontrole pražnjenja crnih tankova,škovace itd........
Brod bude u čarteru šetemenu-dvi,vrati se ,jeli netko pitao di je smece ?
Da ne govorim o kamperima,kipaju g... usput,stanu pored ceste istovare balast i šibaj dalje.
Mali Dabar je napisao/la:A bit ce to Lupis uredio na Krku,on još reciklira tako da stavi kamen na škovacu da vitar ne odnese u more
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 37 gostiju.