dome je napisao/la:Ča je to onda redizajnirana adria 500?
Imaš na plastici par tema o tome,još je nitko nije vidio,cekamo slike šjora Vena !
Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
dome je napisao/la:Ča je to onda redizajnirana adria 500?
Mali Dabar je napisao/la:dome je napisao/la:Ča je to onda redizajnirana adria 500?
Imaš na plastici par tema o tome,još je nitko nije vidio,cekamo slike šjora Vena !
slot je napisao/la:Mali Dabar je napisao/la:dome je napisao/la:Ča je to onda redizajnirana adria 500?
a i ja ču napraviti sve testove kad se bude yamahica razraditi u svim režimima rada
riberer je napisao/la:
I ... ode tema ...
riberer je napisao/la:riberer je napisao/la:
I ... ode tema ...
slot je napisao/la:riberer je napisao/la:riberer je napisao/la:
I ... ode tema ...
i ..odeeeeeeeee...rso ... evo gledao sam malo upute to jest non stop i nema nikakve spomeni o potrošnji..pa me interesira koja je potrošnja
ove yamahe 30ks ako tko ima iskustva ..eto ispravio sam temun
slot je napisao/la:riberer je napisao/la:riberer je napisao/la:
I ... ode tema ...
i ..odeeeeeeeee...rso ... evo gledao sam malo upute to jest non stop i nema nikakve spomeni o potrošnji..pa me interesira koja je potrošnja
ove yamahe 30ks ako tko ima iskustva ..eto ispravio sam temun
slot je napisao/la:a kako ono ide prosječna potrošnja - 2-takta na 2/3gasa cca 0,25l po jednom konju snage
4- takta na 2/3gasa cca 0,20l
a da li trebam kupiti separator ili nekakav filter za benzin
bronzin je napisao/la:slot je napisao/la:a kako ono ide prosječna potrošnja - 2-takta na 2/3gasa cca 0,25l po jednom konju snage
4- takta na 2/3gasa cca 0,20l
a da li trebam kupiti separator ili nekakav filter za benzin
obavezno, nije se sa našin pumpama zafrkavati
slot je napisao/la:a o kojima je riječ separatorima za yamahu ...koja marka je zastupljena ..valjda i tu ima što valja i što nevalja
dome je napisao/la:slot je napisao/la:a o kojima je riječ separatorima za yamahu ...koja marka je zastupljena ..valjda i tu ima što valja i što nevalja
Orginal Yamahin sigurno valja ako ništa drugo imaš jamstvo od tri godine da će valjat i kod Yamaha je naravno naj zastupljeniji
slot je napisao/la:dome je napisao/la:slot je napisao/la:a o kojima je riječ separatorima za yamahu ...koja marka je zastupljena ..valjda i tu ima što valja i što nevalja
Orginal Yamahin sigurno valja ako ništa drugo imaš jamstvo od tri godine da će valjat i kod Yamaha je naravno naj zastupljeniji
e vidiš ..sutra ču opet nazvati pribudič borčić i pitati za cijenu i kupiti ,mislim da je to najpametine... fala još jednom
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.