Oni uglavnom provode radni vijek prema kraju i to je cilj, a ako baš moraju zajebavaju narod radi gluposti uglavnom.
Nedao ti bog da ti trebaju na moru... gotov si sigurno! Ma mislim kao i na kopnu da ne duljim. NIŠKORISTI.
Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
Inshoma je napisao/la:Oni uglavnom provode radni vijek prema kraju i to je cilj, a ako baš moraju zajebavaju narod radi gluposti uglavnom.
Nedao ti bog da ti trebaju na moru... gotov si sigurno! Ma mislim kao i na kopnu da ne duljim. NIŠKORISTI.
ivo-slano je napisao/la:Evo ja ću:
Ima tome mjesec dana. Pošao u zoru uhitit liganja pa ih malo prošetat okolo i nalete veseljaci. Papiri i dozvola od barke srećom uvijek u barci. Kad ono, ostao novčanik sa dozvolom za ribanje i dokumentima doma
Uglavnom ura vremena maltretiranja. Normalno znao sam JMBG napamet i ustanovili su da sve štima i na kraju:
Moš' birat 500 kunića za dozvolu ili 800 za osobnu. Zaludu kumi i moli, pokušaj im obećati da ćeš ujutro donijeti dozvolu u policiju. Ma ne bendaju te ni pet posto.
Na kraju me još pitaju imam li kakve primjedbe na postupak.
Znam da sam kriv, ali malo dobre volje može riješiti sve probleme. Ali 500 kunića nije malo, a svakome se može to dogoditi. Inače tu vražiju dozvolu uzimam u 2-3 mjesecu već 10 godina. Na kraju sam skontao, da sam i dobro prošao.....
Ovo nije mjesto za ovu temu, ali..........ma što reći.
gonič zmajeva je napisao/la:Inshoma je napisao/la:Oni uglavnom provode radni vijek prema kraju i to je cilj, a ako baš moraju zajebavaju narod radi gluposti uglavnom.
Mali Dabar je napisao/la:Ma nije problem s domacim,oni su ljudine,uvik procakulamo.............
Problem su glavešine kada se spuste na more i idu uvesti reda,onda hebu i njih i onoga na koga naiđu...........
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 31 gostiju.