Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
lupis je napisao/la:Imate li saznanja od koje su smole sagrađeni vaši(naši domaći) brodovi,brodići i kaići?
Postoji li negdje na nekom dokumentu koji ste dobili od proizvođača taj podatak?
Ven je napisao/la:
U slučaju da se javi opravdana sumlja u kvalitetu laminata , tada se može u ovlašteni labaritorij poslati uzorak na analizu.
Cijena analize je oko 2000 KN. Ponekad i sam proizvođač ako radi velike serije preventivno napravi analizu.
šetač pasa je napisao/la:Pozdravljam postupak proizvođača koji nam je dao informaciju da se tako nešto uopće može i tražiti. Sve ostalo mislim da bi bilo nerealno očekivati, a ne bi bilo ni korektno. Prema tome, cjenim što nam je, kao potencijalnim kupcima dao takvu informaciju, a na nama je da s tom informacijom vladamo prilikom odabira broda između više proizvođača.
Ven je napisao/la:
ukoliko netko želi utvrditi, iz njemu poznatih razloga sastav laminata iz kojeg je izrađen njegov brod, tada može pri otvaranju
bilo kojeg otvora na brodu sačuvati dio koji je izrezao te ga poslati na analizu.
Analiza može utvrditi dali je materijal navedenog proizvođača,temperaturu pri radu , vlažnost ,kvalitetu strukturalnog umrežavanja ,količinu slobodnog stirena ,vrijeme sazrijevanja u kalupu ,u laminatu odnos smole i vune ,elastičnost laminata kao i još mnogo parametara .
Mali Dabar je napisao/la:
Bolje pitanje bi bilo koje smole su stranjski ?
Naši nemaju puno izbora i svi kupuju manje-više kod istoga.
Ove price moja smola je najbolja ,kod drugih ne valja
Isto tako ne mogu si dopustiti veci fuš jer ih se odmah razapne.
Problem je uvoz koji nitko ne kontrolira,a i komeš se žaliti.
lupis je napisao/la:postavio sam jednostavno pitanje i nastavak teme je .......
lupis je napisao/la:ma nemora ........
Mali Dabar je napisao/la:...... tu ta parola vridi jednim dijelom,ali ostaneš uvik paf........
Dade je napisao/la:Baš smo majtori da mlatimo praznu slamu
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.