Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Makina je napisao/la:Zanima me savjet starih galebasa kakvo stanje plastike mogu ocekivati na galebu 88 godiste. Naime nudi mi se na prodaju. Kakva su iskustva sa osmozom na starijim godistima. U nedelju idem pogledati brod pa me zanima na sto obratiti paznju. Brod je u moru, motor perkins 2 cilindra, neznam jel original ili IMR,po rijecima vlasnika u ne bas sjajnom stanju. Koje je vase misljenje o realnoj vrijednosti broda?
mihatdm je napisao/la:evo odlučio sam naručiti novu ogradu na galebu koja se proteže od špiruna do kraja kabine pa me interesira koje debljine rukohvata da stavim čuo sam različite savijete ali mislim da bi deblja 30mm ljepo izgledala gledao sam par slika ovdije ali mi je teško ocijeniti debljinu
Hvala na savijetu
mihatdm je napisao/la:evo odlučio sam naručiti novu ogradu na galebu koja se proteže od špiruna do kraja kabine pa me interesira koje debljine rukohvata da stavim čuo sam različite savijete ali mislim da bi deblja 30mm ljepo izgledala gledao sam par slika ovdije ali mi je teško ocijeniti debljinu
Hvala na savijetu
skanap je napisao/la:ja na galebovima radim stupe i gornju cijev fi 30,a donju 25mm i sve 2mm debela stjenka
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.