DRAGI forumaši!!!
eto mene bi zanimala vaša stručna i nestručna mišljenja ovoj penti .....ako netko ima iskustva ili je što čuo dobro i loše o njima....sve bi dobro došlo,pa da izvučem najbolje iz svega toga za moj brod VEN 501fly -kabin...
Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
slot je napisao/la:DRAGI forumaši!!!
eto mene bi zanimala vaša stručna i nestručna mišljenja ovoj penti .....ako netko ima iskustva ili je što čuo dobro i loše o njima....sve bi dobro došlo,pa da izvučem najbolje iz svega toga za moj brod VEN 501fly -kabin...
slot je napisao/la:Je gospon ALADIN ...pregledao sam i ima baš to šta si ti naveo...nego me interesira kako se ponaša opčenito baš ova navedena penta jer sam pri kupnji baš nje ...a pošto nije baš mačji kašalj šta se cijene tiče ,vaša mišljenja su itekako dobro došla...svaka medalja ima i svoju drugu stranu .....nadam se da sa ovom pentom nije tako
dome je napisao/la:Motor je savršen, pravi dragulj precizne japanske mehanike bez mane.Kupi bez razmišljanja ne možeš pogriješiti ti motori su savršeni .....
aladin je napisao/la:slot je napisao/la:DRAGI forumaši!!!
Ako se ne varam to je ista makina bila kao i stari karburatorski 40ks 4T (novi 40ks je sa elektronikom).
Ja sam imao taj motor na prosloj barci ( viewtopic.php?f=8&t=3634&p=70932&hilit=nika+17#p70932 ) i motorom sam bio prezadovoljan. Na par mjesta na forumu sam pisao o njemu pa malo pretrazi.
Ako imas kakvih pitanja slobodno pitaj. Dome ce me, vjerujem, ispraviti ako nisam u pravu da su to "iste makine"
Bullitt je napisao/la:Ekipa.,stare su znači super.,a kakve su ove nove EFI.,kupujem pa me zanima?
slot je napisao/la:dragi forumaši!.... kaparao sam yamahu 30ks 4-takta karburator ,pa šta bude
volio_bi_na_more je napisao/la:slot
sad imas barku i motor
a kad ono, more se ledi ....
ajde, valjda ce bit lipse vrime, dok ven bude gotov
bronzin je napisao/la:slot je napisao/la:dragi forumaši!.... kaparao sam yamahu 30ks 4-takta karburator ,pa šta bude
čestitam
slot je napisao/la:bronzin je napisao/la:slot je napisao/la:dragi forumaši!.... kaparao sam yamahu 30ks 4-takta karburator ,pa šta bude
čestitam
fala ti bronzin!!!
kad bude u vodi imaš dogovoreni đir pa da isprobaš vena 501fly i yamahu 30 ks
Trenutno korisnika/ca: / i 29 gostiju.