MARINIZACIJA MOTORA

Sve ostalo što ne pripada niti jednoj gore navedenoj kategoriji

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: MARINIZACIJA MOTORA

PostPostao/la unije » 26. 06. 2008. (21:54)

yuura1 je napisao/la:E Nulan. Ekipa se malo ispucala a sad da ozbiljno razgovaramo. Marinizaciju radiš kad si kratak sa lovom
za novi motor.Pogotovo ak iste godine kupiš brod i u ljetu več loviš ribu s njeg.
Isplativa je svakako ak sve radiš sam. Naravno svoje vrijeme ne računaš. Ja sam te struke pa mi nije problem.
Ljudi od tog rade nauku a u biti imaš manje više sve za kupit samo treba puno radit. Vidi SCAM na Viškovu.
Kod njih sam kupovao neke stvari. Svaka čast. Dečki su od marinizacije napravili cijelu industriju. I Nema tog što
ne mogu marinizirat.Motor od 100 ps je od 100 000,00 kn na više. Osim Lomateca(posebna tema) Uradit 100ps
za manje od pola te love(svi djelovi su novi i nema inprovizacije) je svakako za razmislit.

E yura nabijem tvoje znanje o tome ,jer se vidi koliko si tu jak kad kažeš da možeš imati marinizirani motor od 100 ks (ili ps) za 50000 kn. :lol: :lol: Jadniče jedan na šta bi ti taj motor ličio. Eeeeej 100 ks sa marinizacijom od SCAMA za tu lovu. Pa samo kopča za taj motor košta 3 keke. Bože koji blesan. :lol:
Daj ima li koji moderator da mi zabrani pisat tu ? Ako ne onda ovome inžinjeru od struke yuri
unije
Korisnik baniran

PostPostao/la yuura1 » 27. 06. 2008. (11:16)

Prika ajd ti ipak potraži pomoč psihijatra. Treba ti. Onako prijateljski.Šta se mene tiče imaš crveni karton.
yuura1
Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: GIB SEA 74

PostPostao/la unije » 27. 06. 2008. (13:04)

prika ok ,crveni karton i sa moje strane. predlažem da patentiraš taj motor kao npr yuuratec i da sje...š ove iz lomateca. :lol:
ovo bi bio moj zadnji komentar na prethodno
unije
Korisnik baniran

PostPostao/la Dade » 26. 02. 2009. (21:04)

I sta bi onda sa mariniziranjem motora? Prestade tema koja je vazna zbog neusaglasenih stavova van teme. Bravo!
"Daj mi Bože da uhvatim tako veliku ribu da nemoram da lažem

slika
Dade
Old Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni

Prethodna

Natrag na Ostalo

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.