Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
josme je napisao/la:Pape ja sam otvorio ovu temu da bi forumaši rekli koji alat je poželjan za na brodicu a ti nam ovdje cilu svoju garažu istresa
Samo još motorna pila fali...
Pape je napisao/la:josme je napisao/la:Pape ja sam otvorio ovu temu da bi forumaši rekli koji alat je poželjan za na brodicu a ti nam ovdje cilu svoju garažu istresa
...na brodiću?...ma dosta ti je onda nožna pumpa za ariju da je moš napuvat...ma netriba ti u biti niti to...samo duboko udahneš...i duvaj!...
josme je napisao/la:Pape je napisao/la:josme je napisao/la:Pape ja sam otvorio ovu temu da bi forumaši rekli koji alat je poželjan za na brodicu a ti nam ovdje cilu svoju garažu istresa
...na brodiću?...ma dosta ti je onda nožna pumpa za ariju da je moš napuvat...ma netriba ti u biti niti to...samo duboko udahneš...i duvaj!...
E moj Pape uzmi oćale.Nije "na brodiću" nego "na brodicu"
Pape je napisao/la:...evo još jedan šta je istresa garažu u brod ka i ja...
..samo šta njemu još fali?...motorka nije....možda mišalica za beton...
Kapo je napisao/la:Pape je napisao/la:...evo još jedan šta je istresa garažu u brod ka i ja...
..samo šta njemu još fali?...motorka nije....možda mišalica za beton...
Nedo ti Bog da stanes nasred kanala pa treba popravak/intervencija,onda cu te pitati sto ti je viska od alata ! !
Motorka i misalica za beton (!!??).....daj nesto barem malo duhovitije.....mozda se i nasmijemo....
Pape je napisao/la:...a Kapo, prika... nisi razumija, aj na stranu prije di san ja opisiva šta iman od alata i ostalih stvari...paš svatit...
Pape je napisao/la:...teško je sastavit popis alata šta bi tribalo imat po brodu. uvik postoji nepredvidivo. najbolja preventiva je dobro održavat brod i makine...onda nema toliko straja...ali ipak....
...ono šta ja osobno san ima po brodu i sad u ovome ću imat....set ključeva( viljuškasto okastih ), set gedora, set kacavida, set imbus ključeva, "set" bragi koje se nalaze po brodu, čekić, skalpel, francuz ključ do 30mm, kombinirke, papagajke, škare, škare za kidat lanac i koji cjevasti ključ. od alata sasvim dovoljno. bitno je imat takve setove ključa kojim se može većina toga odvidat/zavidat po brodu. (sve stane u kalsični plastični srednje veličine kufer za alat)
dalje od rezervnih djelova tribalo bi imat minimalno impeler, klinasti remen, koji metar cijevi koja se koristila na brodu, i koji mesingani prespoj ( obično od crijeva goriva ), a može se još imat i set filtera (gorivo, ulje)...
ostalo... drvene čepove sa fijem največeg promjera koji je izbušen ispod vodene linije, power traku za ljepljenje (krpanje crijeva za dovuč se negdi),....
onda bi tribalo imat...sikiricu, aparat za gašenje, pojasi za spašavanje, splav sa konopom za uhvatit se (4 osobe), prvu pomoć, signalne rakete, dimne bombe, oznaku za sidrenje....
a inače može se držat koja litra nafte ako se ima di i sigurno smistit za zlu ne tribalo, koja litra ulja (od motora, kopče), aditiv za gorivo...
naravno ovo sve ne pričan za brode sa vanjskim motoron i dužine do 5 metara...i ovo je ono šta mislin da bi svak triba imat...a sad ako san šta izostavija...slobodno me nadopunite...
teranavis je napisao/la:dobar anel i mobitel .........zakon
teranavis je napisao/la:dobar anel i mobitel .........zakon
teranavis je napisao/la:teranavis je napisao/la:dobar anel i mobitel .........zakon
on bi hladnog jegera a ja necu da stanem
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 19 gostiju.