teranavis je napisao/la:mislim da je u ovoj temi sve receno ....tj svega i svašta ....a jako malo kvalitetnih odgovora ....ja imam ovo ja ono ...ja imam na G 20 tohatsu 8 ks ...kad ga ne koristim je pre jak i velik a kad mi treba onda je pre slab i mali ...to je sve relativno ....mislim da ti je u ovom slucaju samo massa.st tu mjerodavna osoba .....sve drugo je ja mislim ....
Murterinjo obavezno duga osovina! Moja preporuka je dvotaktna penta, lakša, jednostavnija, nema ventila koji mogu zaribat od stajanja. Dvotaktnu pentu malo posprejaš s WD-40 izvana i unutra i upalit če za sto godina.Izvadiš je kad ti zatreba uliješ gorivo i nema da ne upali.Duga osovina ti triba ( nemoj se dati nagovoriti na kratku) jer penta ti nikad netreba po bonaci a i sva sr@**a se događaju bar po maestralu ako ne i gore a kad i malo valja i duga osovina je prekratka.Zamisli kako je kad ima malo mora, penta je više vani nego u moru bez obzira kakva ti je platforma na kojoj je nosač. Ovo ti je moja preporuka da se nebi i tebi dogodilo da kupuješ dva puta pentu
Zaboravio sam napisati da ja imam na Galebu Mercury 5 konja, 2T i da ga gura bez problema(panulivam s njim godinama)
Teranavis ne se ljutiti nego malo sporije pročitati tekstove,ja nisam iznio mišljenje neg stvar provjerenu u praksi.