Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
veslo je napisao/la:Dvotaktne pente koriste mješavinu, imaju brži start, troše više goriva
veslo je napisao/la:Četverotaktne imaju karburator, troše čisto gorivo i stalno se hlade morem.
veslo je napisao/la: i sto je , možda najvažnije, više se griju pri radu na pola gasa jer se tada hlade samo zrakom.......
MURTERINJO je napisao/la:Taj bi mi motor triba samo samo u slucaju da ovi koji triba ne upali iz bilo kojeg razloga zato sam mislio na nesto malo i ne puno tesko cisto za ljutu potribu.Potrosnja nije bitna jer se ne avim ribolovom
MURTERINJO je napisao/la:Taj bi mi motor triba samo samo u slucaju da ovi koji triba ne upali iz bilo kojeg razloga zato sam mislio na nesto malo i ne puno tesko cisto za ljutu potribu.Potrosnja nije bitna jer se ne avim ribolovom
MURTERINJO je napisao/la:Kako ga smistit sa strane ili na sredinu sta je bolje?
MURTERINJO je napisao/la:Nije da me zuljaju soldi vise zbog sigurnosti.Zanimljiva teorija o tome da se nece dogoditi da motor ne upali.Mozes malo pojasniti?Je da je novi ali vrag nikad ne spava.
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.