Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
lošinj je napisao/la:Imao sam Yamahu,imam Yamahu i imat ću Yamahu.Ne kvare,jeftini dijelovi i servisi i troše malo više od upaljača.Moja 60 ks ima 900 h i radi i radi.Od prijatelja ima preko 3000 h i nema problema.
dome je napisao/la:I u čemu je problem?
Držiš li da bi 40-ka tribala biti skuplja?
dome je napisao/la:Ja velim da imaš kokoši i u svom dvorištu te nije nužno po piletinu ići kod susida osim, ako je tebi iz nekog razloga susidova slađa ............
Bullitt je napisao/la:dome je napisao/la:Ja velim da imaš kokoši i u svom dvorištu te nije nužno po piletinu ići kod susida osim, ako je tebi iz nekog razloga susidova slađa ............
Dome.,ne znam jel sam te razumia baš najbolje ako se odnosi ovo na mene..,oćeš reći da ima ovdi prodavača koji će ponudit dobru cijenu?
Neznam,ono što sam gleda niko mi nije baš spušta cijene od onih navedenih u standardnim cijenicima a ja se napravim lukav pa tražim oklolo ko će ponudit bolje.,sajam nautike mi se čini kao dobar tajming za kupnju ali ne ograničavam se dapače,ako mi imaju ponudit bolju cijenu.,super još bolje,ne moram dalje ići .
Kapo je napisao/la:Bullitt je napisao/la:dome je napisao/la:Ja velim da imaš kokoši i u svom dvorištu te nije nužno po piletinu ići kod susida osim, ako je tebi iz nekog razloga susidova slađa ............
Dome.,ne znam jel sam te razumia baš najbolje ako se odnosi ovo na mene..,oćeš reći da ima ovdi prodavača koji će ponudit dobru cijenu?
Neznam,ono što sam gleda niko mi nije baš spušta cijene od onih navedenih u standardnim cijenicima a ja se napravim lukav pa tražim oklolo ko će ponudit bolje.,sajam nautike mi se čini kao dobar tajming za kupnju ali ne ograničavam se dapače,ako mi imaju ponudit bolju cijenu.,super još bolje,ne moram dalje ići .
Pozdrav
Rijecki zastupnik Tohatsu motora na ovogodisnjem sajmu nautike u Zg davao 20% popusta.
Ja kupio Tohatsu 9.8 KS KO za 9600 kn.
Brodomerkur,stand pokraj nudio 5% za iste motore (??!!)...
Preporuka : ako nije presa svakako se strpiti do sajma
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju.