Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
slot je napisao/la:Homer je napisao/la:Koliko ja znam u niti jednom cjeniku nije uvrštena trošarina.
Dobro je ako uopće stave i PDV!
ma..da se nekih 6000 ili 6500kn plača povrh pdv i troš. od 5% na pentu od 50ks pa jeli to jednokratno ili svake godine
slot je napisao/la:Rafter je napisao/la:stipe76 je napisao/la:Negdi početkom sezone vam javim i ja koliko ide sa Hondom 50
Stipe čestitam na Hondi
i ja čestitam ...nego sa tom trošarinom za pente 5oks i naviše ....jeli se to radi o jednokratnoj ili svake godine .....da sada ne kopam opet po postovima ...bio bih zahvalan
Rafter je napisao/la:Stipe gdje servisiraš hondu u Rijeci i kako si zadovoljan?
stipe76 je napisao/la:Rafter je napisao/la:Stipe gdje servisiraš hondu u Rijeci i kako si zadovoljan?
Ja ti servisiram Hondu u Kostreni u Hostmotonautici, i za sada je bilo bez greške (samo redoviti servisi). Naručim se, budem tamo dok se servis obavi i vidim šta se radi.
volio_bi_na_more je napisao/la:bok,
nemam taj motor, ali sam isto bio razmisljao koji cu uzeti i koje jacine.
medju ostalog san gledal i tezinu motora. 50ks ima oko 110kg, kao i 60ks.
tako da bi ja uzeo radje onaj od 60ks.
za 'svoju' barku san se ipak odlucio na 40ks, jer mi se cini dovoljno, a tezina je oko 80kg.
veliki amater je napisao/la:volio_bi_na_more je napisao/la:bok,
nemam taj motor, ali sam isto bio razmisljao koji cu uzeti i koje jacine.
medju ostalog san gledal i tezinu motora. 50ks ima oko 110kg, kao i 60ks.
tako da bi ja uzeo radje onaj od 60ks.
za 'svoju' barku san se ipak odlucio na 40ks, jer mi se cini dovoljno, a tezina je oko 80kg.
Nešto mi ovdje nije jasno.Kako sam i ja naručio Navala sa motorom HONDA 40 ks, iz Gata Porta su mi rekli da će se uz nadoplatu moći uzeti i HONDA 50 ks, jer je to u biti isti motor ,a snaga se dobije izmjenom nekog modula na elektronici.
veliki amater je napisao/la:I ja mislim da je tako pametnije.Usput, kad očekuješ isporuku.
Pozdrav
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.