Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
lupis je napisao/la:porer je napisao/la:Jebemti lupis ja se već zabrinuo da nešto nije u redu s tobom. Sad mi je lakše.
drago mi je da vodite o meni brigu...
Rexi je napisao/la:zna netko sta je s onim Kikijem, sto se ubo u iglu? jel sve ok?
Buterfly je napisao/la:Nakon pola godine će obaviti drugi pregled na kojem će se sa sigurnošću moći utvrditi je li se zarazio.
Rexi je napisao/la:Buterfly je napisao/la:Nakon pola godine će obaviti drugi pregled na kojem će se sa sigurnošću moći utvrditi je li se zarazio.
netko se tu sali, jel tako?
Rexi je napisao/la:Buterfly je napisao/la:Nakon pola godine će obaviti drugi pregled na kojem će se sa sigurnošću moći utvrditi je li se zarazio.
netko se tu sali, jel tako?
porer je napisao/la:Nije ljubomora, mala, nego je lik po novinarima postao jedini koji roni u Hrvatskoj. Toliko je exponiran po medijima, isto kao i ovi ribari iz Savudrije i slični tako da u startu svaku vijest o njemu primam s velikom rezervom bez obzira je li je objavljuje Dnevnik 2 ili Red Carpet. Uostalom tako tretiram svakoga o kome je bar jednom bila vijest u RC-u a farmu da i ne spominjem. Iskreno ne vjerujem da se ubo na iglu. Ako stvarno jest, želim mu sve najbolje!
P.S. Da pojasnim. Više će udariti u ekološku svijest građana vijest da se Curavić ubo na iglu nego vijest da je očistio 200 km obale i 300 tona smeća. Pogotovo ako PR kreira 24 sata i slični...
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 65 gostiju.