Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Mali Dabar je napisao/la:Hight protect je najaca zaštita od Hempela na bazi epoxy i on uvik ide prvi ako je novi brod.
4 do 6 premaza Light primera ili 2 do 3 Hight protect,ovo drugo je bolje.
Znaci nije dobro staviti prvu ruku Primera i onda preko toga jači Hight.
Na Hight ide Light,nikako obrnuto !
Mali Dabar je napisao/la:Isto tako skrenuo bi tu pažnju na ovu traku za lipljenje. vecina kupi onu jeftinjavu, jer im je plava 3M skupa..........pa se onda poslje "zabavljaju" s odlipljivanjem za razliku 20-tak kuna ili 2 kroasana.
udica je napisao/la:Mali Dabar je napisao/la:Isto tako skrenuo bi tu pažnju na ovu traku za lipljenje. vecina kupi onu jeftinjavu, jer im je plava 3M skupa..........pa se onda poslje "zabavljaju" s odlipljivanjem za razliku 20-tak kuna ili 2 kroasana.
...da PLAVA je zakon, 4 dana na suncu sa 7 slojeva boje na sebi i na kraju pranje broda, sve je izdržala
Mali Dabar je napisao/la:Eto sada vidiš da se isplatilo,a ovu drugu bi 7 puta lipija i skida,a za što ...2 kroasana.
Ali opet vecina lipi ovu jeftinjavu !
Pape je napisao/la:Mali Dabar je napisao/la:Eto sada vidiš da se isplatilo,a ovu drugu bi 7 puta lipija i skida,a za što ...2 kroasana.
Ali opet vecina lipi ovu jeftinjavu !
...ebiga...neko računa...imam traku i marendu....
massa.st je napisao/la:Imam jednu nedoumicu pa trazim nekakav savjet...............
U pitanju je brod M21, izvadio sam brod vani sada trebam staviti primer i inotnak i to cu napraviti ovako 2 ruke high protecta, 2 ruke light primera i 2 ruke mille dinamic intonka, e sada jedino se mislim posto su me neki savjetovali da stavim prije mille dimanica tvrdi intonak, a neki su mi rekli da ga ne stavljem, pa vise neznam ni sam sto da radim
sve sto stavljem je od Hempela.
moze koji vas prijedlog?:
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.