Moderatori/ce: tramontana, Moderatori
aladin je napisao/la:Alo ekipa.... isplati li se (ne mislim financijski) krenuti na more veceras poslije arbajta? Aladin nesta šara ali cini mi se da bi mogao biti prihvatljiv vikend
Naravno (ja) govorim o Murteru i okolici
Mali Dabar je napisao/la:aladin je napisao/la:Alo ekipa.... isplati li se (ne mislim financijski) krenuti na more veceras poslije arbajta? Aladin nesta šara ali cini mi se da bi mogao biti prihvatljiv vikend
Evo kod mene-relativno smo blizu sada je sunce,okrenulo,lagana bura,ali je ok !
Problem je koliko ce tako potrajati,jer sa svih strana je sve crno !
Zadnjih dana -tjedana atmosfera je nastabilna stalno okrece,tako da je teško predviditi.
aladin je napisao/la:Mali Dabar je napisao/la:aladin je napisao/la:Alo ekipa.... isplati li se (ne mislim financijski) krenuti na more veceras poslije arbajta? Aladin nesta šara ali cini mi se da bi mogao biti prihvatljiv vikend
Evo kod mene-relativno smo blizu sada je sunce,okrenulo,lagana bura,ali je ok !
Problem je koliko ce tako potrajati,jer sa svih strana je sve crno !
Zadnjih dana -tjedana atmosfera je nastabilna stalno okrece,tako da je teško predviditi.
ja dosao pa sta bude. Nisam isplovio ali se sunce probilo. Vidjet cu poslije podne mada zovu pojacanje bure
Mali Dabar je napisao/la: A znaci nisi odolija !
Da bar nije bura pa bi predvecer molalo,ovako sumljam. Evo se opet naoblacilo kod mene.
A di loviš s donje ili gornje strane Murtera.
Vidim dosta brodova MU oko Gangara i Kotule ideš tamo ili ?
aladin je napisao/la:Mali Dabar je napisao/la:
Vidim dosta brodova MU oko Gangara i Kotule ideš tamo ili ?
Zaletim se i do Ganagara (tamo sam vidjao dosta panulasa a pao je i zubo ljetos ) Ja uglavnom panulam tako da obilazim cijeli taj akvatorij. Pogotovo kada idem u uvalu Soline (narocito kada radi restoran od Kuštera ) napravim krug oko Gangara.
Mogli bi jednom dogovoriti neki susret oko Gangara
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.