Moderatori/ce: tramontana, Moderatori
zoka je napisao/la:Primorac, ta pozicija je zgrada Belvedere, a ovi T-Rex di ćuba69 (stalno) i ja (povremeno) pijemo kavu ti je u Dvornikovin dvorima!
zoka je napisao/la:Kad smo već kod kave,tursku kavu doma ritko kad pijem jer mi jednostavno ne paše,ali turska skuhana
na brodu je "najbolja kava na svitu".Ista marka kave i doma i na brodu, biće zato što je na brodu plin,a doma struja.
Ima li kod vas ovakvih "problema"?
zoka je napisao/la:Kad smo već kod kave,tursku kavu doma ritko kad pijem jer mi jednostavno ne paše,ali turska skuhana
na brodu je "najbolja kava na svitu".Ista marka kave i doma i na brodu, biće zato što je na brodu plin,a doma struja.
ćuba69 je napisao/la:zoka je napisao/la:Kad smo već kod kave,tursku kavu doma ritko kad pijem jer mi jednostavno ne paše,ali turska skuhana
...ovdi javno izjavljujem...najbolja kava koju pijem je ona na Zokinu brodu...jednostavno za mene najbolja kava na svitu
nemogu zamisliti početak dana (na ribarenju) bez ove kave...nije to ni do struje ni do plina...
Pape je napisao/la:...ma kakva pašteta čoviće....
Pape je napisao/la:...kad već spominješ kavu ka'š platit onu obečanu bez kroasana....a?....
Natrag na Mediteranska kuhinja
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.