Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Jadranko je napisao/la:a jeba ga ti Dabre
ja prefiram da mi je tvrd!
šalu na stranu!
koji brod, koja brzine...koja upotreba?
šetač pasa je napisao/la:Zbog mekanog bu ti svaka riba pobegla. A kad raširi priču svaka koja te sretne bude
A sad ozbiljno, kad je mene to pitanje mučilo trgovci su mi rekli da je meki za glisere i da je tako rađen da sam otpušta u vožnji i čisti se. Što brži brod, brže otpušta i kraće traje, odnosno treba deblji premaz.
..."ako su lagali mene i ja lažem vas" ...
niksa je napisao/la:Mali Dabre, amlo si pobrko lončiće...
niksa je napisao/la:Samopolirajući- za brža plovila, usljed veće brzine mikronnske čestice antifoulinka se odkidaju te se njima pada i trava, sluz, i ostali organizmi...
Meki- namjena za drvena plovila
Tvrdi- namjena za plastična, drvena plovila, jedrilice i sl., može bit sa bakrom pa trena pazit kod aluminijskih plovila...
porer je napisao/la:Dopunio bih - Uljanik dinamic copperpaint universal - za sva plovila, od drvenih do čeličnih i brzine do 25 čv
Jadranko je napisao/la:porer je napisao/la:Dopunio bih - Uljanik dinamic copperpaint universal - za sva plovila, od drvenih do čeličnih i brzine do 25 čv
složio bih se!
i nema obraštanja na tvom brodu i niti na jednom drugom u cjeloj vali!
Mali Dabar je napisao/la:niksa je napisao/la:Samopolirajući- za brža plovila, usljed veće brzine mikronnske čestice antifoulinka se odkidaju te se njima pada i trava, sluz, i ostali organizmi...
Meki- namjena za drvena plovila
Tvrdi- namjena za plastična, drvena plovila, jedrilice i sl., može bit sa bakrom pa trena pazit kod aluminijskih plovila...
Mille Dynamic (Hempel)-samopolirajuci-meki: za sve brodove osim aluminija........sporiji brodovi,ali po novome moze ici i na brza plovila uz određenu debljinu, najviše se koristi.
Cooperpaint Bravo(Hempel) - meki premaz,trenutno najjeftiniji,vecinom za drvene brodove,ali ide i na plastiku.
Hard Racing (Hempel)-tvrdi premaz za brza plovila,sve osim aluminija.
šetač pasa je napisao/la:Gdje se može "nabavit" tog Uljanika?????
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.