teranavis je napisao/la:ma što se tiče navala ...ja bi to nazvao jako dobar redizajn dalmatinke .....jer promjene na koverti, kabini,krmi ....sve pohvale ...odlican posao i odlicna riješenja ...znaci jedena zamjerka s moje strane gledano je trup .....mislim (znam) da se je mogao napravit bolji posao ...ali i dalje siguran sam da ce brod imat svog kupca
Nadgrađe, interijer za 5, podvodni dija i motorizacija ne da kažen loše - nije to loše, dapače ok je, ali nije to "to".
Ne mislin da je Naval loš kaić, evolucija dalmatinke-ako se to more tako nazvati, ali šta kaže Teranavis-fali znanja i očito im je bija prevelik zalogaj sredit trup kako triba, bojali su se da nešto ne zaj...
Veći Naval je Elan a manji Dalmatinka, pa slijedom navedenog dolazimo do zaključka da nemaju stručnu osobu -projektanta za nešto svoje (ili im je preskupo ili misle da smo balkanci pa da ćemo kupit svakakvo sr@**e sta se ponudi-bitno da je jeftino-to nije ključ uspješne prodaje a ljudi će se na kraju i sami uvjeriti u to).
Graditi se mora korablju iz snova, da nam slavi rod...