kate7123 je napisao/la:Dragim članovima koji imaju dobre namjere u pogledu savjetovanja, predlaganja, davanja odgovora i rješenja u vezi tuđih problema to ne treba ni govorit ali nažalost ima puuuuuuuno i onih drugih pa bi im dao dobronamjeran savjet ponukan što iskustvom u životu što iskustvom po forumima- TUĐI BROD JE KAO TUĐA ŽENA, AKO IMA ŠTO ZA POHVALIT POHVALI NEKA SE ČOVJEK VESELI AKO TI SE NEŠTO NE SVIĐA PREŠUTI I PROŠEĆI JER SVAK NORMALAN NAJVIŠE NA SVITU VOLI SVOJ BROD A O TUĐEM IMA SAMO RIJEČI HVALE.A ostalo ostavimo pod rubriku ukusi.
Eto toliko, jer nama Hrvatima je nekako uvik najlakše prigovarat.
Ne bih se baš složio. na svakom od nas je da procijeni koji savjet da razmotri, a koji da zanemari u startu. Uvik je bilo, i uvik će bit, da će ljudi koji veze nemaju davat savjete o nečem o čemu ne znaju baš ništa.
Al' nije stvar u njima, nego u onima koji takve savjete slušaju.
Zna se kako ide. Ko ne plati kurvu, plati likara.
Ja osobno primam svaki savjet, al' i kažem odmah ako mislim da je nešto nebuloza. S forumima triba bit oprezan.
zapravo, mislim da na najplodnije tlo padaju spomenuti glupi i bezvezni savjeti u slučaju kad onaj ko pita u stvari niti sam ne zna šta želi i šta mu triba
...
A to je prilično često.