veslo je napisao/la:Svako malo pa se ova tema stavi pod ključ![]()
Moderatori, pustite temu otključanu, a ljude koji pišu nepotrebne stvari vezane za ovu temu, ohladite povremeno![]()
Ova bi tema trebala biti izvor informacija onima koji su zainteresirani za ovaj brod, tema u kojoj će vlasnici, ili budući vlasnici, razmjenjivati ideje i iskustva.
Kome se tema ne sviđa neka čita druge, a ne da ovdje ispovociraju pošten svit pa dođe do razgovora koji dovede do zaključavanja teme.
nemojte se opterećavat glupostima..... sto judi sto ćudi

mislim da na mom primjeru....puno stvari vam može biti jasnije,i oni šta su bili najveći skeptici su naglo zamukli!
U Nediju sam sa ženom napravija 7-8 uri s brodicom!obodvoje se slozili...ovo nam je najlipša đita di smo bili!!!brodica definitivno zaslužuje svaku kunu,možete vi pričat sta oćete,ja znan da smo mi zadovoljni 100%!!!
sve šta sam radija do sada.....centrira moror i zaminija trnelu grafitnu lojnom!!!! a ni to nije tribalo nego moje mušice!
jedino sta triba sredit timun.....opet moje mušice!!ko nema volje se puno zajebavat ,vidija san u dućanu 350kn komplet zglob za fiksiranje oslonca sajle....ibace se one dvi poluge,i sajla ide direktno na polugu timuna!!jos okrenit smjet na pužu timuna i to je to!!! to je inače jedini problemčić sta san ja uočija do sada!!!
viruj te mi ,kad se budete vozili,kad vidite kako lipo ide,kako stoji na moru,nećete baš puno obadavat ko šta piše..

pozdrav svima
naravno .....poseban za "murtera 600"