NAVAL 19 mišljenja, kritike, pohvale...

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: NAVAL 19 mišljenja, kritike, pohvale...

PostPostao/la bronzin » 08. 11. 2010. (14:00)

ab ovo je napisao/la:A da se zaustaviš prije Lupisa da provjerimo ... da ne ideš skroz u Krk :angel:

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
"ko se mača laća...la kukaraća
slika
bronzin
Senior Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: Adria 500

PostPostao/la Mali Dabar » 08. 11. 2010. (14:04)

Ovo je OT,ali prebacite se u parlaonicu.
Lupis je tipicni lokadur,on samo liva vino,da nije žedan,za takve se pravi posebno vino "biciklisticko" jer njima je svejedno sto daš,oni to popiju naiskap.Zato bolje da ostane na pivi.
A tvrditi da nema dobrog vina ,da je skupo i da je motika jednostavan alat je isto kao kad ti prodajes kilo ribre po cijeni jednog omanjeg prajca,a niti si joj dava isti ni piti,a udica je još jeftinija od motike ! :wave:
Mali Dabar
Old Senior Member

PostPostao/la brodić » 08. 11. 2010. (14:54)

Mali Dabre BRAVO! A Lupise moj., ovi tvoji komentari su mi :thumbdown:
brodić
Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: gliser 4m, Patrol 690 by Antares yamaha 150

PostPostao/la hrv.ratnik » 08. 11. 2010. (21:57)

bija sam kod jednog "vinara"koji mi je falija svoje "vrhunsko"vino i izvadija bilo,crno opol i pitam ga koje sorte grozda ima i koliki mu je vinograd,a on meni da ol ne vidim koliku odrinu ima isprid kuce i da nije lud sadit vinograd,a malo pojaca cukrom,malo vode i ima vina za cilu godinu :wtf: ,eto zasto pijem ozujsko,a ni isprid dalmacija vina nisam nikad grozd grozda vidija.
Poljubi zemlju po kojoj hodas...
hrv.ratnik
Korisnik baniran

PostPostao/la lupis » 08. 11. 2010. (22:09)

bronzin je napisao/la:evo lupis da ne misliš da kenjam kako neko vino valja a neko ne ja poslin nove godine moram nešto s poslom na krk pa ti se javim i donesem vino od kojeg ne boli glava-provjereno na velikom broju uzoraka :thumbup: :thumbup: :thumbup:
uf sad smo totalno O.T. pardonćek

ne sekiraj se ti za OT...,samo ti nosi ,he-he....,a i bilo bi mi drago po prvi put upoznat nekog forumaša...
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Korisnik baniran

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la škartoc » 18. 11. 2010. (11:30)

Poze li ovdje netko pocet pisat o Navalu i postat malo slika, a ne citat lokadurske spike???
škartoc
New Entry

PostPostao/la Rafter » 18. 11. 2010. (17:12)

Pisat ce se kad barke stignu do vlasnika sad je faza valjanja plastike¦ :mrgreen:
Rafter
Senior Member

Tip plovila: Naval19

PostPostao/la josme » 18. 11. 2010. (17:25)

škartoc je napisao/la:Poze li ovdje netko pocet pisat o Navalu i postat malo slika, a ne citat lokadurske spike???

Pa i ti si član foruma,pa napiši nešto o Navalu........sudjeluj.....a ne samo čitati.. :D
... ajmo malo ... satnica.com ... povećajte si profit
josme
Old Senior Member

Tip plovila: luft-madrac

PostPostao/la slot » 18. 11. 2010. (18:04)

škartoc je napisao/la:Poze li ovdje netko pocet pisat o Navalu i postat malo slika, a ne citat lokadurske spike???

evo da ti kažem dvi tri riječi o navalu 19!
u časopisu burzi nautike ili u otvorenom moru ima test navala 19.mislim da su ga testirali sa 40ks.cijena mu je osnovna oko 56 000 kn više manje.čak mi se ne čini skup i dobro plovi sa 40ks. a što se tiče lokadurskih spika kažu da je preorao čitavo more da nikako nije mogao izglisirati za vrijeme trajanja biogradskog sajma nautike jer su ga ljudi isprobavali i sada kome vjerovati. :idea:
voda je gradu podarila ime
slot
Old Senior Member

Tip plovila: Naval 19 Yamaha 40/60

PostPostao/la bronzin » 18. 11. 2010. (18:20)

slot je napisao/la:evo da ti kažem dvi tri riječi o navalu 19!
u časopisu burzi nautike ili u otvorenom moru ima test navala 19.mislim da su ga testirali sa 40ks.cijena mu je osnovna oko 56 000 kn više manje.čak mi se ne čini skup i dobro plovi sa 40ks. a što se tiče lokadurskih spika kažu da je preorao čitavo more da nikako nije mogao izglisirati za vrijeme trajanja biogradskog sajma nautike jer su ga ljudi isprobavali i sada kome vjerovati. :idea:

to šta su neki napisali da ore more je totalno baljezganje ljudi koji neznaju kako takve brodice izgledaju u plovidbi :thumbdown: ja ga vidija u pokretu i šta se tiče tog djela sve je ok :thumbup: , u ostale komentare šta se tiče kvalitete izrade nebi ulazija jer ga nisam pregledava ni bija na njemu
"ko se mača laća...la kukaraća
slika
bronzin
Senior Member

Tip plovila: Adria 500

PostPostao/la slot » 18. 11. 2010. (18:28)

i meni se čini da dobro plovi na testu :thumbup:
a ono drugo su :D lokalne spike.i stvarno nije skup .a završni detali u nižoj klasi brodica meni nikad nisu bili bitni ja sam svoju lastu godinama gleda šarafe ruzinave,kablovi na sve strane i uvijala se kabina 15-ak cm kad bi stao na nju sa pentom u ruci
voda je gradu podarila ime
slot
Old Senior Member

Tip plovila: Naval 19 Yamaha 40/60

PostPostao/la komarčeros » 19. 11. 2010. (07:30)

sinitram je napisao/la:A majke ti Lupis di ti zivis da nema dobrog vina, a onda mozda je problem u tvojoj glavi?? Mislim sta te boli!!
Dodji ti lipo do mene pa da probas moju Komisku vugavu ili posip Radovic (prijatelji) ali ono sta rade za sebe pa ces brzo prec na vino.
Ma kakva Zuja... :thumbdown:

vugave na visu vise nema jer su je inteligentni aboridjani pogulili.
Hrvati iznad drugih Hrvata i time veci Hrvati od onih "drugih" po raznoraznim zaslugama, sve profesori prava, predstavnici ugnjetavanih, strucnjacu u brodogradnji, cuvaoci ribolovnih tajni, umjetnici u ocitavanju propulzije...
komarčeros
Member

Tip plovila: drvena pasara 6,5m DMB

PostPostao/la gonič zmajeva » 21. 11. 2010. (13:09)

Jedna molba ekipi. Ako ko ima Navala 19 u okolici ST volija bi napravit đir. Plačam gorivo i par nepar tura u kafani za trud :thumbup:
Oni love jer ne znaju da tamo nema ribe :mrgreen: :mrgreen: by Šešula
gonič zmajeva
Old Senior Member

Tip plovila: Boston 13, mercury 25

PostPostao/la škartoc » 22. 11. 2010. (09:59)

josme je napisao/la:

Pa i ti si član foruma,pa napiši nešto o Navalu........sudjeluj.....a ne samo čitati.. :D

Vrlo rado bih nešto komentirao ali fali mi 99000,00 za komentiranje! Ma brod je super, tocno ono sto trazim, svidio mi se Harpoon 550 ali su ga ljudi "popljucali". Cekam neki sajam (citaj 2. mj) kako bi ga malo bolje pogledao, jer zivim u Zg pa nisam stigao u Biograd ili Rijeku.
škartoc
New Entry

PostPostao/la Rafter » 22. 11. 2010. (16:45)

škartoc je napisao/la:
josme je napisao/la:

Vrlo rado bih nešto komentirao ali fali mi 99000,00 za komentiranje! Ma brod je super, tocno ono sto trazim, svidio mi se Harpoon 550 ali su ga ljudi "popljucali". Cekam neki sajam (citaj 2. mj) kako bi ga malo bolje pogledao, jer zivim u Zg pa nisam stigao u Biograd ili Rijeku.

Ako govoris za Navala i u Zagrebu si mislim najbolje jec da odes do Gata Porta i vidis kako se radi i pitas sto te zanima, a za Harpoon isto tako ...mislim ako planiras kupovati plovilo najbolja varijanta je da odes do proizvodjača i saznas sve sto te zanima ...mislim bar bi ja tako napravio :thumbup:
Rafter
Senior Member

Tip plovila: Naval19

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: BEREKIN i 3 gostiju.