Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
josme je napisao/la:Ja bi malo preuredio betinu u triremu jer mi se ne sviđaju ti motori koji se nude
Mali Dabar je napisao/la:Drugi dio tvoje price je važan !
Kad sno vec kod Betine 700,uz nekakve dorade na trupu,brod bi isto mogao biti funkcionalan i dobro voziv na moru s recimo 40-50 ks.
S malo manje đinđirija po brodu tipa inox,televizije.........i razumnim motorom cijena pada pa skoro upola.
zore70 je napisao/la:josme je napisao/la:Ja bi malo preuredio betinu u triremu jer mi se ne sviđaju ti motori koji se nude
Ma najbolje ispilat pa produžit dva tri metra..malo proširit,samo metar i deset...udrit dva stupa od struje i natakarit idra..malo građevinske stolarije,pokoji tokareni stupić za ogradu i moga bi to onda bit zgodan brodić za maškare
Dalo bi se to i afitat dobro
ivan3 je napisao/la:nadoveza bi se na zoru,
kad vec onda oces ic polako sta ce ti betina?
m700 i motor ~50hp pa laganini i imas brod predviden za takve brzine.
nemora bit maestral, ali neki deplasmanski tip broda, a ne "polugliser".
bili u pičuljana stavija motor od 5-6 banki?
amiklic1 je napisao/la:ja san gleda Betinu 700, i nije to brod za manje brzine. I meni se sviđaju neki brodovi na izgled, al' nisu za ono šta ja tražim.
Zapravo, u moru ponude, uistinu je danas najteže nać deplasmanca koji će te služit dobro na recimo 8 čv. brzine
Nažalost, reklama je u proteklim godinama učinila čuda. Baš poput davne situacije kad je cocaCola promijenila boju djeda Božićnjaka iz bijele u crvenu.
Tako danas imamo situaciju da te ljudi uvjeravaju da nešto što je bilo desetljećim, stoljećima, pa i tisućljećima, danas ne valja jer se ritam života promijenio
Je moj k...., kako da nije... Zato i imamo toliko brodova koji ne rade ni 10 uri godišnje
Ja tučem cca 300-400 radnih sati misečno privatnog posla, 70000 km godišnje u autu, pa sam dosad otuka (cca od 15.6.) skoro 300 uri ...
Fora je da ona priča o po ire do Brača pa malo lovit uru i nazad po ure ne drži vodu. malo ko će ić u ribu uru vrimena
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.