Ne znam koliko se razumijete u HHO Generator ali malo pronjuškajte internetom i youtube-om. Za početak.
Čim uhvatim vremena napisati ću više, a mogu i puuno napisati. Naime radi se o vrlo jednostavnom sustavu kučne izrade kojim se može smanjiti potrošnja goriva od 10-90 %. Da dobro ste pročitali do 90%. Upravo sam u fazi izrade jednog za auto (benzinac, a paše i na dizele i na plinaše). Problem je jedino registracija za auto, ali se lako skine i kasnije vrati nazad, doslovno 2-3 šerafa. A za brod prva liga, jer kad ga registriraš tko ti kontolira motor-nitko!
E sad ako mi se pokaže zaista to što mislim da i hoće, lako moguće da u brodu završi kakav jači benzinac tipa 50-100 ks koji doslovno troši par litara na sat.
U hrvatskoj već ima ljudi koji voze na 2l benzina /100kn, i uređaja kji se prodaju po 800€. No uređaj se doslovno može napraviti za manje od 500 kn, a i puno manje od toga ako kuči imaš već rostfrei lima. Pogledajte net za početak, jer sam na poslu pa ne mogu skinuti slike i filmove da stavim (sam bog da mogu na forum)!
Ajde prvi tko može neka nešto ubaci.
Inaće najbolji su HHO Generator dry cell. a ovih nazovi običnijih 1. i 2. generacija se na e-bay-u nađe po 20-ak dolara, tako da se ne isplati niti raditi.
inaće dosta ljudi u bjelovaru to ima gdje frajer proizvodi, ai ja radim sa par bjelovaraca, neki znaju za to, neki si već sami rade svoje, tak i ja isto!