Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
sinitram je napisao/la:Lipo misto i stvarno bi ga volia vidit u zivo ali meni ovo izgleda ko nasa obala za jedno 20 godina, teska apartmanizacija
malibrod je napisao/la:sinitram je napisao/la:Lipo misto i stvarno bi ga volia vidit u zivo ali meni ovo izgleda ko nasa obala za jedno 20 godina, teska apartmanizacija
Ova mjesta se čine kao iz bajke,i pod zaštitom su UNESCO-a ,ne radi se o apartmanima već o vrlo starim kućama ,neke od njih su stare nekoliko stotina godina...Ligurski guc potječe sa ovih obala...
sinitram je napisao/la:malibrod je napisao/la:sinitram je napisao/la:Lipo misto i stvarno bi ga volia vidit u zivo ali meni ovo izgleda ko nasa obala za jedno 20 godina, teska apartmanizacija
Ova mjesta se čine kao iz bajke,i pod zaštitom su UNESCO-a ,ne radi se o apartmanima već o vrlo starim kućama ,neke od njih su stare nekoliko stotina godina...Ligurski guc potječe sa ovih obala...
Nemoj me krivo razumit, to sam i skuzija sam ali ono na prvu sam pomislia na gradjevinske dozvole.....pa zato apartmanizacija...
Malo baca na Santorini samo njima su drugacije kuce...
malibrod je napisao/la:http://www.bonifaciocorsica.net/guide.html
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.