NAVAL 19 mišljenja, kritike, pohvale...

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: NAVAL 19 mišljenja, kritike, pohvale...

PostPostao/la histrion » 04. 11. 2010. (23:53)

lukabubi je napisao/la:Možda mi je bila takva sudbina, no naišao sam tamo na cijeli niz dragih i divnih ljudi ...
Tokom vremena, osijetio sam da i ja mogu aktivno pomoći oko prezentacije ...
Dakle, nisi ti ništa propustio, nego sam ja imao sreću upoznati i imati divne ljude koje cijenim i volim i drago mi je imati ih blizu sebe. To je moja sreća...

Bolje od reklame za Cedevitu. Ljubav na prvi pogled.

p.s. - Pitanje za ostale forumaše. Jesam li ja jedini uvjeren da sere?
More wet
more fun
histrion
Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Gobbi 5,0 + Yamaha 50

PostPostao/la hrv.ratnik » 05. 11. 2010. (00:28)

I ozenili su se svi skupa i zivjeli su dugo i sretno i imali mnostvo malih navala 19 :Other15: !
Poljubi zemlju po kojoj hodas...
hrv.ratnik
Korisnik baniran

PostPostao/la svlajkov » 05. 11. 2010. (00:41)

Ok pročitao sam temu od početka do kraja, i sva Vaša prepucavanja. E sad bih zamolio lukabubija bija prodavać ili ne ( nije me briga ) pošto ste već "udobro" sa ekipom iz Gata porta da li će biti nekakva zimska akcija za Navala jer mi je taj brod uša u uži izbor za kupnju.hvala
Urota semafora, crveno je naša boja
svlajkov
New Entry

PostPostao/la histrion » 05. 11. 2010. (00:44)

lukabubi, a da ti odeš sr@t na neko drugo mjestu da nam tu ne smrdi?

Pročitaj još jednom svoju srcetrgajuću priču i usporedi sa pričama koje si prodavao prije 4 mjeseca

03. 07. 2010 Namjeravam kupiti novo plovilo, otprilike 6m …

06. 07. 2010 … kada sam prvi puta nedavno vidio Navala19 i to sasvim slučajno, bilo mi je jasno da je to barka za mene…

08. 07. 2010. S obzirom da sam ga uplatio …

08. 07. 2010 … slučajno sam naletio na Navala preko čovjeka koji ga je prije naručio …

08. 07. 2010 Odem ponekad pogledati na 5 min …
More wet
more fun
histrion
Member

Tip plovila: Gobbi 5,0 + Yamaha 50

PostPostao/la tomi » 05. 11. 2010. (00:52)

lando šta piješ?ja častim
tomi
Old Senior Member

PostPostao/la dome » 05. 11. 2010. (02:07)

Histrion prvi žuti na setimanu dana .....viewtopic.php?f=5&t=4772
Uz pozorenje dabru da oladi .......... kog vraga provociraš toliko ........... evo pogle ča si zakuha i ti si zamerita makar kvarat žutog ali kako nemamo takve odgojne mjere ovaj put si se škapula ...........
1) predstavi se , ispuni rubriku “Lokacija” i tip plovila
2) koristi “Pretražnik”
3) slikaj ribu bez krvi i tamo gdje je ulovljena, ne u kuhinji...
4) o problemima porazgovaraj najprije sa moderatorima putem pp-a
dome
Moderator i djelatnik u sektoru nautike

Tip plovila: Ribar 480

PostPostao/la his3on » 05. 11. 2010. (05:45)

dome je napisao/la:... Histrion prvi žuti na setimanu dana ...

Mali je Dabar lijepo sročio: Kad smo kod voditelja foruma trebalo bi i malo pripaziti tko tu koga vriđa,iznosi neistine,obmanjuje javnost(forumaše) i radi reklamu za svoju firmu.

Četiri mjeseca laže, obmanjuje i radi reklamu, a ti meni žuti karton.
O tempora, o mores.

3.7. najmjeravao je kupiti nekakav brod, a 8.7. Naval je već bio uplaćen sa rokom isporuke 1.8.
I još mi sere da je temu započeo prije no što je kupio brod.

Ako mi neko (pa makar između redova) kaže da sam glup ja mu odgovorim. To je moja moralna dužnost.
A ti sada razmisli što je tvoja moralna dužnost pa me zauvijek skini sa foruma ako misliš da sam zajebao.
his3on
New Entry

PostPostao/la lukabubi » 05. 11. 2010. (08:46)

his3on je napisao/la:
dome je napisao/la:... Histrion prvi žuti na setimanu dana ...

Ako mi neko (pa makar između redova) kaže da sam glup ja mu odgovorim. To je moja moralna dužnost.
A ti sada razmisli što je tvoja moralna dužnost pa me zauvijek skini sa foruma ako misliš da sam zajebao.

Nisi ti samo glup, ti si zavidan, zloban i ljubomoran.
A protiv toga nema lijeka...
lukabubi
New Entry

Tip plovila: NAVAL 19

PostPostao/la his3on » 05. 11. 2010. (09:01)

lukabubi je napisao/la:... Nisi ti samo glup, ti si zavidan, zloban i ljubomoran.

Glup? Možda. :eh:
Zloban? Da, to jesam. :thumbup:
Zavidan? ZAVIDAN? Na čemu? Navalu 19? :wtf:

Sve te tvoje tvrdnje gore ili dole.
Ostaje činjenica da si ti lažov. :clap:
his3on
New Entry

PostPostao/la koko » 05. 11. 2010. (09:08)

Ma dajte ljudi vratimo se Navalu.Ovo stvarno nema smisla.Ja taj brod pratim od početka i želim sakupiti što više informacija prije nego se odlučim za kupnju.Što vas briga ako neko i reklamira neki brod (što ne mislim za Luku).Čovjeka pitate za ono što vas zanima, on vam odgovori, stavi sliku i onda ti sam odluči što dalje.Ma gdje bi dobio ovoliko informacija o svim brodovima da nije ovog foruma sa toliko slika i mišljenja i iskustava.Na kraju će te potjerat Luku sa foruma, pa onda adio informacije iz prve ruke.
Ja osobno mogu zahvaliti Luki što je na sva pitanja odgovorio i to sa slikama i neka ostane na forumu da odgovara na pitanja samo o brodu.

Poštovanje
koko
New Entry

Tip plovila: Galeb

PostPostao/la lukabubi » 05. 11. 2010. (09:23)

Odnosi se na Histriona:

Lažov nije čovjek koji piše istinu, jer sve ono što sam ovdje napisao tako je i bilo, baš sve.
Optuživati nekoga za prijevaru ili obmanu bez valjanih argumenata ili na iskonstruiranim tezama samo iz vlastite gluposti ili zlobe svima nam je jasno što je.
Pa ima psihijatara po Istri, sigurno bi ti mogli pomoći.
Ako pljuješ po meni ne moraš po Navalu, jedino da se tu ipak malo ne radi o ljubomori?
Znaš kako se kaže, samo za dobrim konjem prašina se diže....

Vidiš, ipak ostaje činjenica da tvoji neargumentirani napadi za normalne ljude ne znače baš ništa.
Meni budi uvjeren još manje. :wave:
Također ostaje i činjenica da napadaući bez valjanih argumenata mene i Navala ili imaš itekako razloga (poslovnih) ili si za promatranje, pa da ti se proba pomoći...
lukabubi
New Entry

PostPostao/la hrv.ratnik » 05. 11. 2010. (09:49)

uh a koliko se tek prasine diglo oko murterina pa sad jeli dobar konj neznam,ali sta oko njega prasi!!! Moje misljenje za naval je nestabilan brod jer ima izrazito malu kolumbu,tj ven 590 bez kolumbe sa dodanim spojlerima i malo poravnatim krmenim dijelom ali cijena vena je 23.oookn u kitu,ajmo proizvodjaci navala kazite koja je cijena vaseg broda u kitu ili nezelite ga prodavat u toj opciji zbog vama znanih razloga,pa ako ven malo prepravi dno da moze stavit 40ks mislim da nemate mu sansi konkurirat.
Poljubi zemlju po kojoj hodas...
hrv.ratnik
Korisnik baniran

PostPostao/la his3on » 05. 11. 2010. (09:51)

lukabubi je napisao/la:... Ja sam započeo ovu temu prije nego sam ga kupio, kako bi čuo mišljenja forumaša o tom brodu...

Laž !
Ali zaključimo. Svejedno mi je. To je tvoj problem, a ne moj.

Napisao sam ... Brod smo gledali Josme i ja u Rijeci i svidio mi se na prvi pogled. Imali smo namjeru otići na probnu vožnju ali smo odustali u trenutku kad smo ga vidjeli kako se ljulja. To je jedino (o ostalim "karakteristikama" ne mogu pisati) što "zamjeram" brodu ali meni je to dovoljno.
Meni za vožnju po jezeru ili bonaci ne treba.
his3on
New Entry

PostPostao/la lukabubi » 05. 11. 2010. (09:54)

koko je napisao/la:Ma dajte ljudi vratimo se Navalu.Ovo stvarno nema smisla.Ja taj brod pratim od početka i želim sakupiti što više informacija prije nego se odlučim za kupnju.Što vas briga ako neko i reklamira neki brod (što ne mislim za Luku).Čovjeka pitate za ono što vas zanima, on vam odgovori, stavi sliku i onda ti sam odluči što dalje.Ma gdje bi dobio ovoliko informacija o svim brodovima da nije ovog foruma sa toliko slika i mišljenja i iskustava.Na kraju će te potjerat Luku sa foruma, pa onda adio informacije iz prve ruke.
Ja osobno mogu zahvaliti Luki što je na sva pitanja odgovorio i to sa slikama i neka ostane na forumu da odgovara na pitanja samo o brodu.

Poštovanje

Hvala Ti Koko, hvala i svim drugima na podršci. Neće mene istjerati s foruma nikakvi histrioni ni dabrovi. To su samo sitne duše, zlobnici, svađalice. Oni će sami nestati kad vide koliko su beznačajni i nebitni.
Ja i ne kanim baviti se i polemizirati s njima. Meni oni ne mogu ništa i neznače mi ništa.
lukabubi
New Entry

PostPostao/la malibrod » 05. 11. 2010. (09:59)

Ovaj Naval je dobra kupovina kao i svi brodovi koji su proizvedeni kod nas ne samo zbog karakteristika,kvalitete i ostalog već i zato što novac ostaje u rukama domaćeg čovjeka...
Žmuj vina,žmuj vode!
malibrod
Senior Member

Tip plovila: B-Square 290 gumenjak,motor Parsun 5

PrethodnaSljedeća

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Herceg-Bosna i 6 gostiju.