Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
gre je napisao/la:Idem sutra na BBS, jel izlozen Naval 19 ?
veliki amater je napisao/la:Hvala, hvala ali ja sam mislio na biogradski boat show.Malo utisaka od običnog svijeta
Rafter je napisao/la:Ako je netko probao grasu 19 sa hondom 50 bilo bi dobro da napise dojmove
Hvala
Rafter je napisao/la:Ako je netko probao grasu 19 sa hondom 50 bilo bi dobro da napise dojmove
Hvala
vincent je napisao/la:Lukabubi, može li se nekako doći do broja tog vlasnika Navala s Paga? Frend mi živi dole i jako je zainteresiran za brod, pa bi ga volio vidjeti uživo.
Hvala.
Mali Dabar je napisao/la:gre je napisao/la:Idem sutra na BBS, jel izlozen Naval 19 ?
Imaš dva u moru i mogu se probati. Jedan navodno Lukin s Hondom i Jedan s Evinrude, koji je vec prodan,vrati se malo unazad i vidit ces njegov filmic, s brodom se islo i na ribanje...... , a on se još pomice po sajmovima !
Navodno ih imaju puno prodanih,a nigdi nijednog viditi u moru. Previse mi muljaju !
A preorali su cilo more ispred Biograda,stalno neki pokušava pojuriti,ali im bas i ne uspjeva, a imaju i srece,bonaca im svaki dan !
lukabubi je napisao/la:Gle Dabre,
žao mi je svih dobrih i divnih ljudi sa ovog foruma, istinitih zaljubljenika u more, ribolov i brodice, koji su željni razmjene informacija i iskustava o nama bliskim i bitnim temama, no prisiljavaš me da ti odgovorim, no napominjem da se moj odgovor odnosi sam na tebe i slične tebi.
Ti si jedna najobičnija zlonamjerna, bestidna i besramna budaletina.
Koristiš ovaj forum za svoje primitivne uvrede i tražiš kavge, svađe i soliš pamet svima, a sam nisi ništa vrijedno ovdje na forumu napisao i iza sebe neku pametnu misao ostavio. Ako si bio u Biogradu na sajmu zašto mi se, sirotane, nisi javio kako što su to drugi forumaši napravili i otišli sa mojim plavim Navalom na vožnju i ovdje napisali svoj stav koji ja izrazito cijenim. Ili makar popili piće u šatoru Gata Porta? Ja ne očekujem da svi hvale Navala19 kao ja koji sam se za njega odlučio i kupio ga, već da ga svi skupa proanaliziramo i svatko sa svog kuta gledanja ocijeni i proanalizira.
No, ti nisi taj, samo kukavički bez obraza i svoga jasnog stava diskreditiraš ovu temu i cijeli ovaj forum o čemu bi voditelji foruma itekako trebali promisliti i naći mogućnosti za takve kao ti da im se stane na kraj i da ih se onemogući u daljnjem razaranju ugleda cijelog foruma .
lukabubi je napisao/la: Ako si bio u Biogradu na sajmu zašto mi se, sirotane, nisi javio kako što su to drugi forumaši napravili i otišli sa mojim plavim Navalom na vožnju i ovdje napisali svoj stav koji ja izrazito cijenim.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.