Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
vladorad je napisao/la:mene opet neš zanima..
koju si boju kupio veneziani? i koliko dođe kantica? koliko ti trebalo za 2 ruke ...dal si imao sivu ili bijelu ili mix..nemogu procijeniti na slikama?
dal je dovoljno odmastiti acetonom prije farbanja ili treba malo za brusnim papirom proći?
inox na konzoli si kupio gotov ili ti netko radio po mjeri?
ide li još vjetrobran na konzolu?
hvala
bananko28 je napisao/la:vladorad je napisao/la:mene opet neš zanima..
koju si boju kupio veneziani? i koliko dođe kantica? koliko ti trebalo za 2 ruke ...dal si imao sivu ili bijelu ili mix..nemogu procijeniti na slikama?
dal je dovoljno odmastiti acetonom prije farbanja ili treba malo za brusnim papirom proći?
inox na konzoli si kupio gotov ili ti netko radio po mjeri?
ide li još vjetrobran na konzolu?
hvala
gumipaint siva. ne znam točno broj. moram vidit na kantici pa ako te zanima mogu ti javiti. kantica dođe 125kn, 0,375l. za dvije ruke sam potorsio kanticu i pola. ali nisam farbao cjeli gumenjak, samo gornju stranu od vanjske strane bokobrana (gume) pa spoja tubusa sa unutranje strane.. što se tiče čiščenja prije farbanja, oprao sam ga par puta u čarliju za suđe. nakon toga finim vodobrusnim papirom 240 izbrusio pa opet jednom u čarliju i isprao vodom. ne treba nikakav aceton. probao sam acetom ali on podigne orginal boju od gumija i samo razmacka. . čarli pere i odmaščuje tako dobro da skoro nisam ni htio farbat, ali sam ipak zbog crne gume kojom sam ljepio.
Inox na konzoli sam imao gotov. frend mjenjao staru konzolu pa mi dao.
vjetrobran ne ide. što če junaku malo bure???
vladorad je napisao/la:Jesi mali motor kod panulanja spojio na sajlum ili si vozio sa rukom?
Gdje si uzeo stalak za pomoćni motor?
Jesi stavljao antivegetativnu boju na gumu?
bananko28 je napisao/la:vladorad je napisao/la:Jesi mali motor kod panulanja spojio na sajlum ili si vozio sa rukom?
Gdje si uzeo stalak za pomoćni motor?
Jesi stavljao antivegetativnu boju na gumu?
Mali sam spojio sa velikim priko jedne cjevcice. I kako vrtim veliki volanom, vrti se i mali. Poslikam sutra pa stvaim. Nosac sam napravio sam od inoxa.
Jesam, ali brzo otpadne.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.