Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
NOŠTROMO je napisao/la:Zavisi kako koja marka. Uz pažljivo održavanje tubusi traju od 10-12 kod osrednjih, pa sve do 20 godina kod najboljih
primorac je napisao/la:Ne kupuj brod po sistemu -e,ovo mi se sviđa,nego fino probaj jer bi se mogao gadno razočarat, ne bi bio prvi. Brzo jurcanje po moru dobro je samo po bonaci, ako misliš vozit ženu i malo dijete. Razmisli o nekom 4,5 do 5 metara otvorenom brodiću sa cca 10 do 15 ks vanbrodskim i konzolom, za prvi brod.
primorac je napisao/la:Lako je tebi RbR dok te mater ašesti
preseli se ti lipo negdi va gorski kotar i zaboravi motorna plovila, na jezero bajer mozda kaic na veslaab ovo je napisao/la:primorac je napisao/la:Ne kupuj brod po sistemu -e,ovo mi se sviđa,nego fino probaj jer bi se mogao gadno razočarat, ne bi bio prvi. Brzo jurcanje po moru dobro je samo po bonaci, ako misliš vozit ženu i malo dijete. Razmisli o nekom 4,5 do 5 metara otvorenom brodiću sa cca 10 do 15 ks vanbrodskim i konzolom, za prvi brod.
Tako je!! Uzmi i ženu sa sobom na probnu vožnju, jer bi se moglo dogodit da na drugu vožnju odeš sam ili da ne odeš više nikako (ovisi o ženi).
borro je napisao/la:Ja imam jedan gumenjak koji sam obečao pokloniti prijatelju jer imam i plastičnu barku i brod. A taj gumenjak je proizvodio Sport beograd ili kako se već zvalo, i star je oko 30 god (kao ja) i eno ga još je prilično često u upotrebi, stalno stoji napuhan (dopuhujem ga malo jednom tjedno, samo lijevu stranu) i ne sječam se da sam ga baš puno prao i slično. Dva puta sam usuo puder u njega i napuhao ga usisavačem da se to fino rasprši. Al tubusi su još uvijek dobri i nigdje se nije ništa razljepilo. Jedino su ventili možda malo prošli i totalno su debilni,a li ne znam da bi se to uopče dalo zamijeniti kakvim novima i dali uopće ima gdje rezervnih.
ab ovo je napisao/la:Ja baš nemam dobra iskustva sa RIS-om. Nekoliko puta mi se probušio. Ostalo mi dvoje djece
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.