Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
zeleni duh je napisao/la:Našao sam postove iz 2011 o toj temi ali tamo se spominje da je držanje pribora za koji nemaš dozvolu zabranjeno pri obavljanju gospodarskog ribolova. Ovi su imali sve druge dozvole osim te za lov velike ribe. Zanima me da li se netko žalio na kaznu ako ju je dobio i kako je to prošlo i vraćanje pribora isto tako. Ne znam da li se još negdje pisalo o ovoj temi i da li je izašlo kakvo tumačenje Pravilnika
zeleni duh je napisao/la:Sve pet ako mi kažeš gdje to piše ali ja to iz Pravilnika i Zakona nigdje ne mogu isčitati.
ginekol7 je napisao/la:Moja mater (80 godina) obožava kančenicu i lovi iz ruke..
dimulius je napisao/la:i sa laicke strane je prilicno jasno da si tada u prekrsaju.
takav "alat" u brodu implicira postojanje namjere da ga i koristis
som je napisao/la:dimulius je napisao/la:i sa laicke strane je prilicno jasno da si tada u prekrsaju.
takav "alat" u brodu implicira postojanje namjere da ga i koristis
Po tome posjedovanje "alata" među nogama kod muškaraca implicira postojanje namjere da ga upotrebi. Jel zato silovatelj?
zeleni duh je napisao/la:A organi reda su utvrdili da je štap i rola svaka preko 30 lb i zapečatili i oduzeli. Najlon i upredenicu ne spominju tako da im se ........
Natrag na Loviti u okvirima zakona
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.