Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
lukomar je napisao/la:Ovo bi trebali pročitati:
esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=6479
Ukratko biti će veselja, jer ako ovo prođe dozvole će nam biti skuplje a ukratko - svijetlo za lignje + 100 kn, lov na veliku ribu + 700 kn (role preko 30 lb - a ispod se mogu upotrebljavati sa športskom dozvolom )
macro je napisao/la:Kontrola nad ljudima je sve veca. Iduca faza su riblje vinjete. Nije to samo u ribolovu, vec di god se okrenes.
Radujmo se novim direktivama.
Ne razumin samo logiku; iden poplacat sve moguce dozvole da bi bija legalan, pa cu na crno prodavat ribu. Sta nije jednostavnije lovit bez dozvola...
lupis je napisao/la:Heba te Bananko jesi naivan...
ab ovo je napisao/la:Palo mi je malo prije na pamet: Znači da će biti kažnjivo držati žive lignje u bazenu i loviti njima obzirom da moraju biti zarezani.
ab ovo je napisao/la:Palo mi je malo prije na pamet: Znači da će biti kažnjivo držati žive lignje u bazenu i loviti njima obzirom da moraju biti zarezani.
pagus je napisao/la:ab ovo je napisao/la:Palo mi je malo prije na pamet: Znači da će biti kažnjivo držati žive lignje u bazenu i loviti njima obzirom da moraju biti zarezani.
Bit ću toliko slobodan da tvoju primjedbu/pitanje postavim na e-savjetovanju - do zatvaranja savjetovanja ima još puna 3 sata![]()
.
Natrag na Loviti u okvirima zakona
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.