Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
macro je napisao/la:Fala ti retnuh. Nasa san jednu stvar koja mi je donila olaksanje, al necu rec koja je
Bajica, i sad vec ljudi placaju kad odsjednu kod sebe, doma, u kuci u kojoj nemaju prijavljeno misto boravka. Jedino sta se to placa sitno, jos neko vrime.
Mislim da ce se ovdi nac solimznsko rjesenje, dignit visestruko cijene svima ostalima, da se nauticari ne osjete diskriminirani
dome je napisao/la:Koje ministarstvo odnosno koja služba je zadužena za nadzor plaćanja predmetnog nameta ?
Na koji način će se provoditi nadzor ? .... racijom u svitanje ili kako ?
bajica je napisao/la:barka bi trebala biti zaštićeno dobro. jedno od zadnjih utočišta od centrifuge života.moramo pratit tempo ako hoćemo opstati, ali split se npr. sakria u sebe još po tim lučicama. ja bi subvencionira svakoga ko ima barku, a ne može je više održavat. ne neće, nego ne može. EU fondovi i te stvari. a ne harač. tako bi i ja zna vodit financije neke zemlje.
bajica je napisao/la:macro je napisao/la:Fala ti retnuh. Nasa san jednu stvar koja mi je donila olaksanje, al necu rec koja je
Bajica, i sad vec ljudi placaju kad odsjednu kod sebe, doma, u kuci u kojoj nemaju prijavljeno misto boravka. Jedino sta se to placa sitno, jos neko vrime.
Mislim da ce se ovdi nac solimznsko rjesenje, dignit visestruko cijene svima ostalima, da se nauticari ne osjete diskriminirani
znam. ja ću prijavit adresu, mjesto boravka, na barci. adresa, mul 8, vez 88, ------
macro je napisao/la:Fala ti retnuh. Nasa san jednu stvar koja mi je donila olaksanje, al necu rec koja je
Orut je napisao/la:Gleda sam skoro prilog iz marine Hramina di su isključivo furešti govorili o B.P. pa sam mislija da se to odnosi samo na njih , međutim opleli oni po svima.
Ima na moru svega i treba puno toga dovesti u red ali kako kad lokalni moćnici sebi i svojima omogućuju ono ča drugi mogu samo sanjati. U Kornatima mogu loviti umirovljeni policajci, likari, suci ,isluženi političari i " ugledni građani".
" lude li države , treba sve prolit' petroljon i užgat' " reka je glumac Kapor Lj.
Orut
ginekol7 je napisao/la:Hvala Ti za učinjeno. Nadamo se da će imati učinka.
Natrag na Ploviti u okvirima zakona, sigurnost plovidbe
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.