Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
lošinj je napisao/la:Ja imam open verziju koja dođe cca 45 000kn,cabin ti je 1000 eura skuplja.Meni ti je max 23 čv jer sam stavio manju propelu da mi može lakše izglisirati sa više tereta.Imam 40 ks i vozio sam gore 5 ljudi i bez problema izglisira.Bilo je sveukupno tonu sa njim i sa teretom.Kada naručuješ motor odmah neka ti stave propelu 11 jer ide najbolje sa njom.Ja ću svoga najvjerojatnije na zimu preraditi tj.,dno na veći V i onda staviti jači motor jer dosta šprica i lupa.Kome treba za po ljeti je super ali ako misliš cijele godine sa njim na more onda samo po mirnome.
lošinj je napisao/la:unutrašnji motor " ne hvala" ,a još pogotovo Mercury,najskuplji motori za kupit,održavat i najviše goriva troše.Rekao mi je Matošić da će on sam prepraviti dno,a ako ne onda ću prodati i uzeti opet fishera jer ne volim glisere.
lošinj je napisao/la:Mislio sam više na unutrašnji raspored.Sviđa mi se više zato fisher jer ima puno više mjesta i portela.Po mojim pričama sa serviserima Mercurya i Yamahe unutrašnji se više kvare i puno su skuplji za održavanje pogotovo Z- noga.Potrošnja je ista kao i kod vanbrodskih,ako gledamo benzince.Sviđa mi se jako Picaro sa Yamahom 100 ks,još da ga je isprobati.
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.