... koji je bolji , kvalitetniji i dugotrajniji

Sve što želite znati o plastičnim brodovima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

... koji je bolji , kvalitetniji i dugotrajniji

PostPostao/la M710 SEA PEARL » 15. 02. 2023. (12:45)

... tema mozda nije za ribolovni forum al misln da se Ribi nece ljutit , naime radi se o izgradnji bazena za kupanje , a stavicu je u temu plasticni brodovi jerbo je tu "najprikladnija" :D
...interesira me koja se vrsta bazena pokazala najbolja ... plasticni bazeni , betonski bazeni oblozeni plocicama ili betonski bazeni oblozeni folijama (ili je ono neka vrsta gume) !?
LONGLIVELEGENDARNI :Happy31:
M710 SEA PEARL
Old Senior Member

Tip plovila: MAESTRAL 710 - VOLVO PENTA D2-40

Re: ... koji je bolji , kvalitetniji i dugotrajniji

PostPostao/la peroLA » 15. 02. 2023. (17:48)

omg evo i ove teme ;) pozdrav iz zemlje bazena, nemamo uredne lučice ali zato nema kuće bez bazena, samo čekam da se ta infrastruktura raspadne ;) po meni je najbolja varijanta:
1) izliven beton, pa pločica, najskuplje, najjednostavnije, recimo da kod nas većina je za tu varijantu, upravo mi roditelji grade jednog
2) frend koji je htio ušparat pločice je navuko nekakvu maso protukliznu, agencije to ne vole kao pločice ali prolazno...
3) sa folijama nisam siguran
4) plastične znam da rade, čak jedna firma registrirana za barke radni nešto slično ili plastificira
5) možda tko je vješt sa plastikom bi sam nešto mogao skemijati po nekoj formi pa ukopat, mehanizam je svejedno sve zasebno, - možda bi to bila zanimljiva tema
6) najjeftinije i najbrže a bez ikakve dozvole i suglasnosti je motažni, ima ekipa koja stavi njegu u početku a zatim s vremenom naprave pravi...

škifo, nama neshvatljivo ali to je uvjet za rentat kuću po dobroj cjeni
peroLA
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Show29 - LDW1003M +Tender

Natrag na Plastični brodovi

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.