namjeravam kupiti Merry fisher 695.
Zanima me koja godišta da tražim, jer vidim da se proizvode od 1995 - 2007.
I koji motori su se u njima pokazali kao najbolji?
Unaprijed zahvaljujem na savjetima i odgovorima

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
pero je napisao/la:... pa ako vas zanima odite do P...
* napiso sam ime firme kod nas ali vidim kad pošaljem da mi ne dozvoljava da izađe javno.
Ovo je nešto novo ili ? Ako je tako onda OK za mene
som je napisao/la:To je licitacija na kojoj su nekome iz Hrvatske vece šanse da dobije dva puta sedmicu na lotu nego da kupi taj brod. Ne mislite valjda da tamo ne postoji neki Van Damme koji odreduje ko je najbolji ponuđač.
som je napisao/la:To je licitacija na kojoj su nekome iz Hrvatske vece šanse da dobije dva puta sedmicu na lotu nego da kupi taj brod. Ne mislite valjda da tamo ne postoji neki Van Damme koji odreduje ko je najbolji ponuđač.
Dalmato je napisao/la:U principu je velika protražnja za Merry fisher-ma,što Hrvati,što talijani,što španjolci, tako da sve što valja se odmah proda.
pero je napisao/la:Some u pravu si![]()
Izvinite na mojim postovima poviše pa ako vas zanima odite do P... možda bude tamo kasnje.
Zavisi koliko žele dati .
* napiso sam ime firme kod nas ali vidim kad pošaljem da mi ne dozvoljava da izađe javno.
Ovo je nešto novo ili ? Ako je tako onda OK za mene
Dalmato je napisao/la:Slažem se sa Somom , ja znam nekoliko ljudi ,koji su kupili direktno,ali uglavnom olupine (stare brodove preko 35 godina) i sami ih preuređivali. Navodno čim se pojavi broda sa dobrom cijenom,a da je stvarno dobar brod u roku od 3 dana se proda,čak i ne dođe u oglasnik,jer ga naši preprodavači unaprijed rezerviraju. U principu je velika protražnja za Merry fisher-ma,što Hrvati,što talijani,što španjolci, tako da sve što valja se odmah proda.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.